lostyazilim
tr.link

sitem de yanlış olan ne ?

8 Mesajlar 1.005 Okunma
lstbozum
tr.link

anlknc anlknc WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Halı Yıkama
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 35
  • Beğeniler 13 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
Ankara da halı yıkama konusunda sitem var sitem ilk 3 te iken

Halı YIKAMA
HALI YIKAMA DİKMEN
HALI YIKAMA ÇANKAYA
VB
KELİMELERDE ŞİMDİ GERİLEDİ

nedeni nedir ? yardımcı olacak arkadaslara şimdiden tesekkür ederim (sitemle kendim ilgilenmeye çalışıyorum amatör olarak)

https://bingohaliyikama.net/
emir28

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

turkeraktas turkeraktas Discord Bot Developer </> Kullanıcı
  • Üyelik 28.12.2020
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Yazılımcı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 2
  • Beğeniler 0 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
sitenin çok giriş alması lazım yoksa aşağı doğru düşersin. iyi bir seo çalışması yapmalısın
anlknc

kişi bu mesajı beğendi.

Discord Bot Developer </>

emir28 emir28 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek sürüngen
  • Konum Adıyaman
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 116
  • Beğeniler 55 / 9
  • Ticaret 1, (%100)
sitenin düşüşü konusunda ben de baya sorunlar yaşıyorum ... anahtarlık imalatı yapıyorum... googlede beklenmedik bir andan 1. sırada çıkarken tam çıkması gereken zamanda 3. sıraya düşüyor anlam veremediğim bir durum. bazen hiç alakasız siteler 1. sırada çıkıyor. konuyu takip etmek adına buraya yazıyorum.

ayrıca sitenizi amatörce demenize rağmen iş görecek seviyede buldum. sitenizde size ek kazanç getirecek olan bir tavsiyede bulunayım youtube kanalınıza her müşterinizin halısının yıkandığı esnada çekilmiş videosunu yükleyip web sitenize google üzerinden girmesini teşvik edin. bu size trafik kazandıracak ve google bunu göz ardı etmeyecek. bir de tüm sayfalarda gözükecek bir whatsapp iletişim butonu koymalısınız...
anlknc

kişi bu mesajı beğendi.

zfczfc zfczfc WM Aracı Kimlik Onayı
  • Üyelik 13.03.2021
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Meslek Matematik Öğretmenliği okuyoru
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 121
  • Beğeniler 68 / 68
  • Ticaret 0, (%0)
Öncelikle h4 kullanımından kaçınmalısınız kısa başlıklara h2 uzun başlıklara h4 vermişsiniz.
https://hizliresim.com/RX69yW
Ya hepsini h2 ya da uzunları h2 kısa alt başlıkları h3 yapmanızı tavsiye ederim.
https://hizliresim.com/CuOV14
Yukarıdaki linkte bulunan resimde de göreceğiniz gibi başlıkların altında span etiketi gibi bir ton etiket var. Sadece yazının olması Google tarafından daha hoş karşılanacaktır.
Ayrıca yazı aralarında boş h6 başlıkları gibi birçok sorun gördüm.
Tüm bunların yanında ssl sertifikanız yok. Google ssl sertifikası olmayan siteleri hiç hoş karşılamaz ve ön sıralara çıkmasını olduğunca engellemeye çalışır.
Şuan /sitemap.xml adresinizde sitemap dosyanız yok ve bu çok büyük bir sorun. Google search console ve yandex ve bing web master tool kayıtlarınızı yaptığınızı düşünüyorum. Yapmadıysanız acilen yapıp sitemap dosyanızı oluşturduktan sonra ilgili yerlere tanıtın.
Ayrıca yazı ilk paragrafını resim yerine metinle başlatmanız daha mantıklıdır.
anlknc

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 04.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Halı Yıkama
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 35
  • Beğeniler 13 / 3
  • Ticaret 0, (%0)

emir28 adlı üyeden alıntı

sitenin düşüşü konusunda ben de baya sorunlar yaşıyorum ... anahtarlık imalatı yapıyorum... googlede beklenmedik bir andan 1. sırada çıkarken tam çıkması gereken zamanda 3. sıraya düşüyor anlam veremediğim bir durum. bazen hiç alakasız siteler 1. sırada çıkıyor. konuyu takip etmek adına buraya yazıyorum.

ayrıca sitenizi amatörce demenize rağmen iş görecek seviyede buldum. sitenizde size ek kazanç getirecek olan bir tavsiyede bulunayım youtube kanalınıza her müşterinizin halısının yıkandığı esnada çekilmiş videosunu yükleyip web sitenize google üzerinden girmesini teşvik edin. bu size trafik kazandıracak ve google bunu göz ardı etmeyecek. bir de tüm sayfalarda gözükecek bir whatsapp iletişim butonu koymalısınız...

Tavsiyeniz çok güzel deniycem bu söylediğinizi teşekkür ederim yıllardır amatör olarak forumlarda okuya okuya kendim bisey ler yapmaya çalışıyorum hergun dükkanı açmaya çalışan esnaf gibi

• Üyelik 04.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Halı Yıkama
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 35
  • Beğeniler 13 / 3
  • Ticaret 0, (%0)

turkeraktas adlı üyeden alıntı

sitenin çok giriş alması lazım yoksa aşağı doğru düşersin. iyi bir seo çalışması yapmalısın

O çalışma ne işte 😀👍

enerjiveguc enerjiveguc Wordpress Destek Kullanıcı
  • Üyelik 28.05.2018
  • Yaş/Cinsiyet 52 / E
  • Meslek Street Engineer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 5151
  • Beğeniler 2185 / 2187
  • Ticaret 0, (%0)
anlknc
Öncelikle daha kurumsal bir tema tercih etmelisiniz.

Sizin sitenin Title= Halı Yıkama Ankara | 481 94 68 | Bingo Halı Yıkama
En yakın 2 rakibinizin Title = Ankara Halı Yıkama | Çankaya Halı Yıkama | Halı Yıkama ve Güven Halı Yıkama | Ankara, Çankaya, Sincan, Eryaman
şeklinde...

Buradan hareketle (biraz sert yorum olacak bundan sonrası :) );

Öncelikle sitenizin bir vizyonu yok.Ana sayfa yapılandırması çok kötü, yeteri kadar yaptığınız içi anlatamamışsınız. Kullandığınız ilk paragraftaki metin haddinden fazla kelime içeriyor.
Ankara Bingo halı yıkama olarak, Siz değerli müşterilerimizin yaşadıkları sıcak, mutlu yuvalarını sağlıklı ve sıhhatli olarak yaşamlarını sürdürebilmeniz için Evlerinizin temiz ve hijyenik olabilmesi adına elimizden gelen in en iyisini yapmak ve sizin en yakın yardımcınız olmak için her zaman sizlerin en yakınında bulunmaktan gurur duyuyoruz.
Burada yapmanız gereken, 15 kelimelik cümleler kurmalısınız. İlk paragraf metninde anlatmak istediğinizi belirgin ve aynı ismi taşıyan bir görsel ile desteklemelisiniz. Seo kriterlerine uygun şekilde olmasına özen göstermelisiniz.

Halı Yıkama ve Faydalı Bilgiler sayfalarında uzun metin bulunmasına rağmen birer ikişer görsel ile desteklemeniz iyi olur. Bunları da aslında "yazılar" kısmında bilgilendirici Blog şeklinde yapmanız indeks açısından daha verimli olur. Bununla birlikte "yazı" olarak düşündüğünüzde konu ile alakalı etiketler de kullanmak zorundasınız. Etiketler seo açısından önemlidir. Etiketlere yazının ilk paragrafından açıklama ekleyin ve yazınızda olduğu gibi odak anahtar kelime ve snippet ayarlarını yapın.
anlknc

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 04.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Halı Yıkama
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 35
  • Beğeniler 13 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
Guncel

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al