-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Hosting Görevlisi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Çoğu arkadaş şu anda kullandığım "metin2turkey.net" alan adının sitenin işleviyle ilgili olmadığını söylüyordu ve ben de onların önerileri doğrultusunda alan adında bir değişiklik yaptım. Son bir kaç gündür bunun için bilgi topluyordum ne getirisi götürüsü olur diye araştırıyordum. 301 yönlendirmesi yapıldığı zaman bir zararı olmuyormuş ama merak ettiğim nokta Google için sorun olur mu?
Yeni domainim "mmobiti.com"(biraz komik gelebilir :D) ve Google'daki bütün indexlerim metin2turkey.net üzerine kayıtlı. Ziyaretçiler 301 yönlendirmesi olduğu için direk yeni siteye yönleniyor ama Google indexleri siler mi yoksa sadece linklerini mi değiştirir?
Bilgisi olan arkadaşlar cevap verirse sevinirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
Öğretmen
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
google için hiçbir sorun olmaz. çünkü 301 yönlendirmesi zaten google'ın önerdiği bir şey. ben zamanında yaptım, şimdi de yaptım. hiç sorunsuz indexlerin aktarılıyor. google en fazla 180 gün diyor ama o kadar uzun da sürmüyor. kısa süre içinde tüm indexlerin taşınıyor. sonrasında durumu kontrol edip diğer domaini iptal edebilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Özgün Makale Hizmeti
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Hosting Görevlisi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Site adresimi değiştim ama Google eski sitemin sabah 50.000 olan index sayısını 50.200'e çıkarmış biryerlerde hata mı yapıyorum?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam biraz bekle 2-3 gün bende değiştirdim senin gibi 2-3 gün içinde herşey yerli yerine oturdu. Okadarki anahtar kelimemde bile değişme olmadı direk yeni domain geçti eskisinin yerine.