-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yıl 2014 olsa backlink olmadanda hit geliyodu şimdi ekmek aslanın ağzında , hele ki haber siteleri bitirdi sektörü
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
resying adlı üyeden alıntı
Nacizane tafsiyem belirtek isterim.
En az 20 Site kurmusumdur hep ac gözlülükle genel bir site yapmisimdir her yerden hit alayim diye. Hepsindeki senaryo sizinkiyle ayni oldu hic bir Domani yenilemek nasip olmadi. 21. Site olarak Niche bir site kurdum. Sonunda basariya ulastim.
Niche kelime nasıl buluyorsun ?
Teknoloji Haberleri Sitesinden 🔥 Tanıtım Yazısı 🚀 Satın Al! > https://bit.ly/3xzclQd
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Cool Chain Group
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
Hocam kelimeden cok alana odakli bir site kurmak gerekiyor. Ücretsiz google Keyword Planer den aranma hacmi ve soe zorlugunu ögrenmek icin akliniza gelen kelimeleri yazarsiniz. Yani örnek verecek olursak site güzellik sitesi olsun. Güzellik yazarsaniz Google o kelimeyle ilgili alt kelimelerde listeliyor. Ordandan bir kelime secebilirsiniz. Gene salliyorum guzellik yazdiniz ve önerilen kelimelerde rimel nasil sürülür cikti. Siz Rimele odaklanacaksiniz. Gidipte güzellik altinda genel bir blog kurmayacaksiniz. Bende Profosyonel degilim ama ben bu yöntemle calistim olumlu sonuc aldim.
1 kişi bu mesajı beğendi.