-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
F** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar herkese merhaba. Dikkatimi çeken bir konu var. Bu konudan kısaca bahsetmem gerekirse;
Geçen gün bir sitenin aranma hacmi yüksek bir anahtar kelimede, Google da 2.ci sırada olduğunu gördüm ve bu siteyi incelemeye başladım. Site yaşı daha 1. İçerik sayısı 35.
Ancak bu site aynı anahtar kelime üzerinde, domain yaşı 6 olan ve gerçekten kaliteli içerikler üreten bir blogu, ve diğer güçlü blogları da geçmeyi başarmış.
Dostlar bunun sebebi nedir? Nasıl olurda yeni bir site yazdığı her konuda diğer tüm güçlü siteleri geçebilir? Hem de bu kadar az içerik sayısıyla? Bu işin sırrını bilen var mı? Varsa yardımcı olursa sevinirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
hocam seo kitabı alabilrisin tanıtm yazısı footer link yaptırırsan yükseliyo
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
F** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
@omertrabzon61 Hocam hiç SEO kitabı almadım ama bu zamana kadar SEO üzerine çok fazla yazı okudum, araştırma yaptım. Kitapta da aynı araştırmalarından bahsedeceğim konusundayim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
sitene tanıtım yazısı footer link aldınmı yükseliyo site
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%33)
Hocam skypeden ulaşırsanız size da pa 90 sitelerden link yardımcı olurumn onlarda öyle geliyordur emin olun :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Amele V.2
-
-
Ad Soyad
Ş** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
olay şu
yaşı 1 olan sitenin backlinki 6 yıllık olan siteden daha kaliteli olduğu için böyle oluyor eğer hacklink kullanmadıysa.
küçük site, büyük sitenin backlinklerini araştırıp aynı yerden kelimeye backlink almış olabilir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
blogger
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
61, (%100)
bence seo yalan :) bu da böyle bir yaklaşım olsun
backlink alınmalı ondan bahsetmiyorum, o seo ile karıştırılmasın
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Planlama
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Google algoritmayi degistirdi.Oyle footer backlink cop sitelerden backlink ya da alakasiz sitelerden backlink alirsaniz bir ise yaramaz.Mesela buzdolabi sitesinin hayvam bakimi sitesinden aldigi baclink gibi.Domain ismi onemli buzdolabi satiyorsunuz buzdolabi ismi +1 kazandirir.Arkadaslarin dediği gibi hacklink yoksa ya otoriter siteden da pa yuksek bi yerden backlink almistir ya da güncel bir sitedir.Ozgun icerikler ziyaretci sayisi yuksek spam site degildir gibi
https://www.turkmaxi.org Webmaster Forumu
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
blogger
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
61, (%100)
turkmaxi adlı üyeden alıntı
Google algoritmayi degistirdi.Oyle footer backlink cop sitelerden backlink ya da alakasiz sitelerden backlink alirsaniz bir ise yaramaz.Mesela buzdolabi sitesinin hayvam bakimi sitesinden aldigi baclink gibi.Domain ismi onemli buzdolabi satiyorsunuz buzdolabi ismi +1 kazandirir.Arkadaslarin dediği gibi hacklink yoksa ya otoriter siteden da pa yuksek bi yerden backlink almistir ya da güncel bir sitedir.Ozgun icerikler ziyaretci sayisi yuksek spam site degildir gibi
zaten yazmak istemedim ama google şu an footer backlink'e ceza kesiyor, şimdi kaynak ne derseniz tekrar bulamam okudum yazdım hafızama tek hatırladığım bu, şu an footer backlink satanada alanada zarar veriyormuş, ancak side bar vs banner olabilir onlar etkili