Blog yazmaya 2008 yılında başladım. Blog yazmak benim için bir hobi olduğu kadar aynı zamanda yazma isteğimden doğan tatlı bir ihtiyaç. Kişisel blogculuk hiç bitmeyen bir kitap yazmak gibi. Şöyle düşünün; o kitaba sürekli yeni bir sayfa ekliyorsunuz. İşte Kelimeler Benim Blog, yıllar sonra ilk sayfalarına dönüp baktığımda "nereden nereye" diyebileceğim bitmemiş bir kitap. Bu kitabı okuyanların, istedikleri sayfada yorum yaparak benimle fikirlerini paylaşması da blog yazarlığının en güzel yanı. Her blog yazarının hayali olan Blog Ödülleri'nde dereceye girdikten sonra bu işi daha da sevmeye başladım.
Tasarımı tamamen bana ait olan Kelimeler Benim Blog'da ülke gündemine ve içinde bulunduğum ruh haline göre bazen mizahi, bazen eleştirel, bazen de bilgilendirici yazılar yazıyorum. Blogumda, mevcut bulunan günlük yazılar ve kısa hikayelerin yanısıra her ay düzenli olarak "Lâf Salatası" isimli mizahi bir köşe yayınlıyorum. En büyük hayalim bir gün "Uykusuz" gibi okumaktan müthiş keyif aldığım bir mizah dergisinde yazmak.
http://www.kelimelerbenim.com