-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
İçerik Üreticisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Merhaba arkadaşlar yeni açılan bir siteye içerik girdiğimiz zaman tabiki indexlenmesi çok uzun sürüyor bazen haftalar, hatta indexlenmediği bazı yazılar bile olabiliyor. Elle manuel olarak indexletmenin bir zararı varmıdır? Manuel indexlememiz sorun olmaz mı yoksa doğal yoldan indexlenmesini beklemelimiyim? Buda çok uzun süre demek. fikirlerinizi bekliyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web & Medya
-
-
Ad Soyad
T** H**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Çok uzun bir süre değil aslında. Crawlerlar sitenizi belirli aralıklarda ziyaret eder. Bu aralıklar sizin sitenizi hangi aralıklarla güncellediğiniz veya sitenizin ne kadar Seo uyumlu olduğu gibi bir kaç faktöre göre değişkenlik gösterebilir.
En basit iki yöntem ile hızlı index alabilirsiniz;
1- Düzenli içerik girmek -günlük, haftalık, saatlik hatta aynı saatlerde gibi
2- Backlink almak, sosyal medya paylaşımları yapmak gibi robotları veya trafiği sitenize çekmek
Hızlı index için çok fazla yöntem var. Bana kalırsa en sağlıklısı sosyal medya paylaşımları ve düzenli içerik girişi olmasıdır.
Manuel index almak crawlerların sitenizi daha az ziyaret etmesine bile neden olabilir. Tavsiye etmiyorum.
SeeTake
https://www.bilgimsel.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Google Search Console ile yazınızın index almasına yönelik talepte de bulunabilirsiniz