-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Site Adı: Furkan Güneş | Kişisel web sitesi
Site adresi: furkangunes.com.tr
Açıklama: Teknoloji, bilim, sağlık, film, dizi, internet ve benzeri ilgi alanıma dayalı içerikleri paylaşıyorum
Açıldığı Tarih: 08.04.2021
Sitenin ilerleyen günlerdeki hedefleri: Personel kartı şeklinde giriş ve çalışmalarımın yer aldığı bloğumla birlikte kişisel web sitemi tüm Türkiye'ye yayına açmış bulunuyorum. Umarım bu sitemde yayınladığım içerikler, gittikçe gelişen kaliteleriyle adımdan söz ettirir 😊
Henüz emekleme aşamasındayım ve yığınla amatörlüklerim var. Ancak kendimi geliştirmeyi ve ilgi alanlarım doğrultusunda bilinen biri olmayı umuyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satın Alma
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba,
Sitenizin açılış sayfası çok hoş ve sade. Girer girmez güzel bir izlenim bırakmayı başarmışsınız.
Ancak blog sayfasında turuncu renk kullanmak yerine, giriş sayfasındaki yeşil renkten ilerleseydiniz daha iyi olurdu diye düşünüyorum.
Bunun dışında kişisel bir blog olarak bir kaç konunuzu inceledim. Yorum yapmak için üye olmak gerekmiyor. (Normali de budur zaten) Ama blogunuzun sağ üst köşesinde giriş yap bölümü bulunuyor. Giriş yap bölümü bence gereksiz, kaldırmanızı öneririm.
Başarılar dilerim.
Ciplakyazar.com | Kişisel Blog ve Öyküler
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Blog Yazarı
-
-
Ad Soyad
S** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam index gayet güzel gözüküyor ama öğrenim belgelerin koyman pek doğru bulmadım.. geliştirilebilir. başarılar
BLOG : www.jdsezer.blogspot.com