Merhaba arkadaşlar, hiç uğraşmadan günde sadece 1 kere aktif hale getirerek coin kazanabileceğiniz ve 2022 de borsalara arz olduğunda kazançlarınızı nakite çevireceğiniz iki uygulama hakkında bilgi vermek istiyorum.
Her iki sistemde birbiri ile aynı mantelite üzerine kurulmuş olan bu uygulamalar ''beecoin'' ve ''picoin'' dir.
Uygulamaları yükleyip 1 kere başlattıkdan sonra coin kazanmaya başlıyorsunuz. Uygulama internet yemez şarj tüketmez. Günde sadece 1 kere çalıştırıp telefonu komple kapatsanız dahi coinler hesabınıza yüklenmeye devam eder. Dünya çapında 10 milyondan fazla indirilmiş bir uygulamadır kendileri.
Bee coin hakkında daha kapsamlı bilgi almak için white paper'ını buradan okuyabilirsiniz.
Bee Coin uygulaması şuan play'de güncelleme için kaldırılmış isteyenler apk olarak buradan indirebilir.
Pi coin hakkında daha kapsamlı bilgi almak için buradan okuyabilirsiniz.
Söz konusu her iki uygulamaya kayıt olmak davet usulü olduğu için davet edene benim kodum olan '' omralgs '' yazabilirsiniz. Davet kodumdan sizlere otomatik 1 coin yüklenecektir. Benimde saatlik kazım hızım 0,10 artacaktır.
Varsa diğer sorularınızıda cevaplayabilirim.
İyi kazançlar :)