-
-
Yaş/Cinsiyet
20 / E
-
Meslek
YouTube Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Siteme künye eklemek istiyorum fakat künyesi olan her site dolu dolu yazmış editörlerini, genel yayın yönetmenlerini ama ben sitemi tek yönetyorum kunyeme neler eklemeliyim kunyenin bu eklenmeli bu eklenmeli diye bir kuralı var mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
T** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Künye aslında kurumsal olmayan siteler için pekte bir önem arz etmiyor.Siz yinede çok hazırlamak istiyorsanız üç dört tane hesap oluşturun kendinize başkası gibi (kardeş,kuzen,anne,baba) yazılarınızın bir kısmını bu hesaplardan üç aşağı beş yukarı eşit olacak seviyede paylaşın.Sonrasında birer siteniz uzantılı bir eposta hesabı açarak tanımlayın.Oldu bitti artık sizinde birden fazla yazarınız var ve künyenize ekleyebilirsiniz.Sitenizin ne üzerine olduğunu bilmediğim için genel yayın yönetmeni lazım mı bilmiyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Amele
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
kendim tek girdiğim haber sitelerinde künyeye genelde yazdıklarım hakkımda, hedeflerim, site olarak beklentilerim, site olarak izleyeceğim cizgi yol haritası bunlardan bahserdim.
Siteni Ekle WeBDiZiN.Com
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
T** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
News kaydını rahatlıkla alırsınız hocam news artık eskisi kadar insanları yormuyor düzgün yönergelere uyulmuş her site artık kabul ediliyor.Dediğim yöntem genel yayın yönetmeni içinde geçerlidir.Sonuçta sizi arayıp gerçekten bilgileri teyit etmiyorlar endişelenmeyin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
76623
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Dümenden doldurun. Çoğu kişi öyle yapıyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.