mrzali adlı üyeden alıntı
hayir kullaniyordum 2 gün önce iptal ettim
Ek Olarak: yönlendirmeyi halettim hata sayfasi yerine ana sayfaya yönlendirmek isteyenler alttaki kodu temanizin header.php en üstüne ekleyin
Merhaba;
Hata sorduğum search tagging 2 eklentisinden dolayıdır.Bu eklenti bulunamayan sayfalar gibi hatalar çıkartır.Buşuna kod eklemeyin bu hatanın geçmesi uzun bir süre alacaktır.Bu eklentiyi genelde SPAM siteler kullanır.Bakın oxxi.net adlı forum sitesinde yazdığım açıklamayı okuyun.Bu tip eklentileri ezbere kullanmayın sonucu kötü olabiliyor.Dua edin Google ceza vermesin.Doğru kullanmazsanız sıkıntı çıkartır.
Orada Yazdığım Mesaj;
----------------------------------------------------------------------
Merhaba;
Tagging 2 eklentisi;
Sitenize gelen ziyaretçilerin aradıkları arama sonuçlarını,sitenize etiket olarak kaydedip indexlenmesini sağlayan bir eklentidir.Özellikle SPAM işleriyle uğraşanlar için birebir olan bir eklentidir bu eklenti.Yeni siteler için ve tam oturmamış siteler için tavsiye etmiyorum.Daha doğrusu bu eklentiyi genel anlamda tavsiye etmiyorum.Belli bir hit getirisi olur ancak;
-Saçma sapan başlıklar,
-Saçma arama sonuçları,
-Gereksiz ve saçma hitler.
Kısmına göz yumacaksanız kurabilirsiniz.Onun dışında bu eklenti bahsettiğim gibi SPAM siteler için ve ileri vadeli bu eklentiyi kullanırsanız filtreye girme ihtimaliniz gün geçtikçe artacaktır.Ve izi belirli bir süre mutlaka kalacaktır.Bu yüzden kullanmanızı şahsen tavsiye etmiyorum.Boş bir eklenti.Bazı durumlarda işe yaradığı doğru ancak pek tavsiye etmem/edilmez.
Saygılarımla,Kolay Gelsin...
----------------------------------------------------------------------
Yazdığım Yazı:
http://www.oxxi.net/26449-post4.html
Saygılarımla,Kolay Gelsin...
SEO DANIŞMANLIĞI