Merhaba Arkadaşlar,
CrossPad white List çıktı, Total supply 100 milyon, eğer white list çekilişinde çıkarsanız direk 0,02cent den satın alabileceksiniz ve direk 0,2 cent den listelenecek 10 x ile satış yapabilirsiniz.
Toplam üretimi ve projesi beni çok etkiledi. Bakarsanız 100 m total supply olan coinler 1 $ dan başlıyor.
Aşağıdaki link den white list başvurusu yapabilirsiniz.
Başvurunun ilk adımında mail adresinizi daha sonra telegram nikinizi son kısıma adres kısmına da metamask bsc adresinizi yazıyorsunuz ve başvuru yapıyorsunuz.
Daha sonra ki ekranda size bi kaç görev veriyor, firmanın twitterını takip, beğeni, telegrama katılım vb.. bunları da yerine getirirseniz kazanma şansınız artıyor.
Benim Ref im ile başvuru yaparsanız sevinirim, gidip global telegram gurubunda yabancıların refi ile başvuru yapmaktansa benim ref im ile başvuru yapmanızı öneririm
Dediğim gibi ne kadar çok kişiyi davet ederseniz white liste katılım hakkınız o kadar fazla oluyor.
Vermiş olduğum linke tıklayıp başvuru yaptıktan sonra en altta size de bir ref linki verecek sizde twitterınızda, telegramınızda, çevrenizde paylaşarak white list çıkma olasığını artırabilirsiniz.
Herşeyi açık açık belirttim, bol kazançlar.
Sisteme refli üye olunca kazanma olasılığı Çok Yükseliyor.
White List Başvuru Linki;
Refimle Başvur
Refsiz
Not: Yatırım Tavsiyesi Değildir !!