-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhabalar, yaklaşık 15 yıldır internet üzerinde birşeyler yapmak için uğraşıyorum. Bu süreç içerisinde adsense üzerinden çok güzel paralar kazandım, seo ve sosyal medya konusunda kısmen başarılı olduğumu düşünüyorum. Bu alandaki başarımı E-Ticaret işine girip orda kullanmayı düşünüyorum, lakin nerden nasıl başlasam bilemedim. Benim aklımda uzunca zamandır kişiye özel hediyelik eşyaların satıldığı site ve sosyal medya hesapları var lakin ürün tedariği kısmı çok zor gibi duruyor, bana fikir verebilecek yada bu gibi işlerin içinde olan yardımlaşabilecek arkadaşlar yazabilirse çok mutlu olurum. İlgilenip yazan herkese şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba, ticaret tecrübem yok lakin girmek istediğim alan belli, tutup herhangi bir ürünü alıp satamam, o sebepten girmek istediğim alanla alakalı bilgi almak o alandan başlamak istiyorum, nasıl olur bilemesemde.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Serbest meslek
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
valla bende buaralar elbise işine giresim var birnevi butiklik yardımcı olabılırmısınz nerden başlamalıyım
böyle tşörtler mesela ortalama satışı 8tl felan oluor toptan
onları 15 20 tl ye instadan satmak çok mantıklı ama başta tabi reklam vs yapmak gerek