lostyazilim
tr.link

Adsense onayı almak için kaç adet içerik olmalı?

6 Mesajlar 1.081 Okunma
lstbozum
tr.link

RubikDijital RubikDijital Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 20.02.2021
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek webmaster, yazılım, grafik tas
  • Konum Adana
  • Ad Soyad C** A**
  • Mesajlar 97
  • Beğeniler 20 / 15
  • Ticaret 3, (%100)
Adsense onayı almak için kaç adet içerik olmalı, kaç aylık site olmalı ve son olarak sitemde eksik varmı? https://girisimdersi.blogspot.com/

wmaraci
reklam

Hidra Hidra 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 Kullanıcı
  • Üyelik 28.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad O** A**
  • Mesajlar 402
  • Beğeniler 130 / 70
  • Ticaret 1, (%100)
siteyi açtım kopyala yapıştır 10 içerikle site henüz 20 günlükken adsenseye başvurdum onay aldım yani bence adsense kurallarına çok güvenmeyin ne yapacakları belli olmaz.
RubikDijital

kişi bu mesajı beğendi.

yusuf123 yusuf123 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad Y** Ö**
  • Mesajlar 213
  • Beğeniler 36 / 35
  • Ticaret 4, (%100)
Değiskenlik gösterir , 5 içerik ilede alınabilir , 50 içerik ile alamayabilirsinizde

Canva Pro / Öğretmen Hesapları - Hemencik Teslimat  ✅

alidemiral alidemiral WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.01.2020
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Blog Yazarı
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad A** D**
  • Mesajlar 320
  • Beğeniler 152 / 99
  • Ticaret 0, (%0)
Hidra ;
Temanın etkisi var mı? Blogger için internetten ücretsiz indirdiğim temayı kullanıyorum. Açılır menü, daha doğrusu mega menü var özellikleri arasında. Cep telefonunda mobil şablon görünümü olmasına rağmen, tema test eden siteler bu temanın mobil versiyonunun bulunmadığı sonucunu veriyor. "Adsense'ye 30-50-60 içerikten önce başvurmayın" diyen de var, "5 içerikle onay aldım" diyen de var. Şansımı denemek için 6 içerikle müracaat ettim ama reddedildim. Sebebi açıkça yazmıyor. Bu 6 içeriğin 2'si Bumerang tanıtım yazısı. Diğerleri özgün ve uzun yazılar. Bumerang içeriğiyle başvurmanın bir mahzuru var mı?

wmaraci
wmaraci

Hidra Hidra 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 Kullanıcı
  • Üyelik 28.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad O** A**
  • Mesajlar 402
  • Beğeniler 130 / 70
  • Ticaret 1, (%100)

alidemiral adlı üyeden alıntı

Hidra ;
Temanın etkisi var mı? Blogger için internetten ücretsiz indirdiğim temayı kullanıyorum. Açılır menü, daha doğrusu mega menü var özellikleri arasında. Cep telefonunda mobil şablon görünümü olmasına rağmen, tema test eden siteler bu temanın mobil versiyonunun bulunmadığı sonucunu veriyor. "Adsense'ye 30-50-60 içerikten önce başvurmayın" diyen de var, "5 içerikle onay aldım" diyen de var. Şansımı denemek için 6 içerikle müracaat ettim ama reddedildim. Sebebi açıkça yazmıyor. Bu 6 içeriğin 2'si Bumerang tanıtım yazısı. Diğerleri özgün ve uzun yazılar. Bumerang içeriğiyle başvurmanın bir mahzuru var mı?

bende blogger sitesinden başvurumu yapmıştım ancak temam düzgün bir temaydı tema konusuna çok özendim siteyi gerekli tüm yerlere kaydettim. Site hem mobil uyumluydu hem de web sürümünde güzel duruyordu. Bana soracak olursan içerik eklemeye devam et ancak kendin yaz alıntı yapma ve günde 2-3 adet yazı gir ve seo uyumlu olmasına özen göster.
alidemiral

kişi bu mesajı beğendi.

alidemiral alidemiral WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.01.2020
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Blog Yazarı
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad A** D**
  • Mesajlar 320
  • Beğeniler 152 / 99
  • Ticaret 0, (%0)
Hidra
Röportaj ağırlıklı içerik ürettiğim için her zaman yükleme şansım olmuyor yazı. Blog dünyasına girdim gireli hep kendim yazdım. Dışarıdan yazı almıyorum. Analytics, Bing, Yandex Metrica, Yandex Webmaster, Search Console gibi belli başlı yerlere kayıtlıyım. Sitenin üstüne titriyorum yani. Bir daha ki sefere blogger'ın kendi sunduğu temayla şansımı deneyeceğim. Açılır menü, mobil şablon gibi unsurlara önem veriyormuş Adsense. "Şeytan ayrıntıda gizli" demişler. Bakacağız artık.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al