Merhaba arkadaşlar 2014 den beri aktif araç kullanıcısıyim ama sadece araba kullanmayı biliyorum . Yıllarca kiralık emanet iş arabaları kullandım. Dolayısıyla hiç arıza ile işim olmadı.
Neyse ilk defa araç sahibi oldum ayağımı yerden kesen bı Fiorino 2011 model araç aldım . Akü bitti yakın zamanda ve tam kapanma olmadan 2 gün önce 0 akü taktırdım . Aküyü değiştirdikten sonra bir takım sorun lar meydana gelmeye başladı . Kapalı olduğu için goturemedim.
Mesela arka sağ sinyal zayıf yanmaya hatta yanmıyor denecek kadar az yanıp sönüyor. Dedim ampul patlamıştır yeni ampul alıp taktım aynı oksitlenme vs yok göremedim.
Birde 4 leri yakınca 2 3 defa normal yanıp sönüyor sonrasında hızlanıyor 6 7 defa normale geçiyor böyle devam ediyor.
Yani sorunum bunlar bı kaç kişiye sordum biri kaçak var dedi biri arka ampullerden biri patladımi öyle yapıyor diyor ama ampuller çalışıyor zayıf yanıp sönüyor. Yani sorun nedir acaba bilen varmıdır
Bir diğer sorun ise 4 leri yakınca göstergeler de yanıp sönüyor. Sanki kontak açıp kapatiyormusum gibi Ve kumanda kitlemiyor.
Göstergeler yanıp sönüyor ya 3 metreden duyuluyor tık tık sesi .