lostyazilim
tr.link

Şu esnaf kardeşinize yardım eder misiniz

12 Mesajlar 3.012 Okunma
acebozum
tr.link

CagsTSM CagsTSM WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.02.2021
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Yurt Dışı İlişkiler
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad A** V**
  • Mesajlar 26
  • Beğeniler 6 / 3
  • Ticaret 1, (%100)
Site alexa değerlerimiz güzel gibi , ama anahtar kelimeler de eski den 1. sayfa 1. linkler de dururken wordpress alt yapısını değiştirmek zorunda kaldık. Özel bir yazılım ile değiştirince yaklaşık 2 ay oldu ama hep 2. sayfalar da kaldık. Hitimiz de iyi marka aramasına da sahibiz forum dan 500 tl civarı backlink paketleri de aldık ama ilerleyemiyoruz.

Acaba site yazılımı ve içerikleri değiştiği için olabilir mi aynı başlıklarla daha iyi içerikler hazırlayıp ürünlerimizi eklememize rağmen kıpırtı maalesef yok sizler daha deneyimlisiniz dir bir inceleyip eksiklikler varsa söyleyebilir misiniz şimdiden çok teşekkür ederim.
site adresimiz

elektronikssl
webimgo

wmgtasarim wmgtasarim wmg.com.tr Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 01.01.2020
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Yazılım | Web Tasarım
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 1893
  • Beğeniler 545 / 550
  • Ticaret 8, (%100)
hocam yanlış anlamayın ama bu tasarımla hitinizde düşer müşteride kaçar firma değeride kalmaz tasarımı değiştirmenizi öneririm
incekashukuk

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 09.02.2021
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad A** V**
  • Mesajlar 26
  • Beğeniler 6 / 3
  • Ticaret 1, (%100)

Sevindari30 adlı üyeden alıntı

hocam yanlış anlamayın ama bu tasarımla hitinizde düşer müşteride kaçar firma değeride kalmaz tasarımı değiştirmenizi öneririm

Merhabalar olmadı öyle yapacağız. Şimdi /eticaret kurdurmayı düşünüyorum magento ile desteklicem. Galiba bir de benim alt yapıyı değiştirme sonucu sanırım geri plana aldı ve ilerlemiyor.

zfczfc zfczfc WM Aracı Kimlik Onayı
  • Üyelik 13.03.2021
  • Yaş/Cinsiyet 50 / E
  • Meslek Matematik Öğretmenliği okuyoru
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 121
  • Beğeniler 68 / 68
  • Ticaret 0, (%0)
Sitenizi aktarırken linklerde değişiklik yaptıysanız tüm sıralamanızı kaybetmiş olabilirsiniz. Birkaç sayfanızda da fazladan anahtar kelimeler eklemişsiniz galiba. Page speed mobil değeriniz de düşük. Birde siteniz kısmen Türkçe.
Bu sorunları düzeltip sayfayı tekrar yayınlamayı deneyebilirsiniz. Backlink paketlerini de kaliteli bir yerden aldığınıza emin olun. Spam şeklinde sitenizi bitirebilir.

wmaraci
wmaraci

wmgtasarim wmgtasarim wmg.com.tr Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 01.01.2020
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Yazılım | Web Tasarım
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 1893
  • Beğeniler 545 / 550
  • Ticaret 8, (%100)

CagsTSM adlı üyeden alıntı

Merhabalar olmadı öyle yapacağız. Şimdi /eticaret kurdurmayı düşünüyorum magento ile desteklicem. Galiba bir de benim alt yapıyı değiştirme sonucu sanırım geri plana aldı ve ilerlemiyor.

karar verirseniz yardımcı olurum size

ZiasWen ZiasWen WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.10.2016
  • Yaş/Cinsiyet 22 / K
  • Meslek Site Yöneticisi
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad C** G**
  • Mesajlar 144
  • Beğeniler 35 / 44
  • Ticaret 0, (%0)
Wordpress'ten başka bir yazılıma geçmek saçma olmuş. Piyasanın %70'ini domine eden bir CMS dururken neden bilinmeyen ve büyük ihtimalle desteği çok az veya hiç olmayan bir sistemi tercih ettiniz?

• Üyelik 09.02.2021
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad A** V**
  • Mesajlar 26
  • Beğeniler 6 / 3
  • Ticaret 1, (%100)

zfczfc adlı üyeden alıntı

Sitenizi aktarırken linklerde değişiklik yaptıysanız tüm sıralamanızı kaybetmiş olabilirsiniz. Birkaç sayfanızda da fazladan anahtar kelimeler eklemişsiniz galiba. Page speed mobil değeriniz de düşük. Birde siteniz kısmen Türkçe.
Bu sorunları düzeltip sayfayı tekrar yayınlamayı deneyebilirsiniz. Backlink paketlerini de kaliteli bir yerden aldığınıza emin olun. Spam şeklinde sitenizi bitirebilir.

Evet linkler maalesef değişti google webmaster den değişiklik için tarama gibi seçenekleri hallettmiştim , evet biraz anahtar kelimelere sinirlenip fazlaca ekledim niçin olmuyor diye denemediğim seçenek kalmadı :) beni de yordu bitirdi valla backlink için ya aşırıya kaçtım yada başka bir problem olabilir emeği geçenlere haksızlık etmiş olmayım ne desem bilemiyorum ilginize çok teşekkür ederim :)

zfczfc zfczfc WM Aracı Kimlik Onayı
  • Üyelik 13.03.2021
  • Yaş/Cinsiyet 50 / E
  • Meslek Matematik Öğretmenliği okuyoru
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 121
  • Beğeniler 68 / 68
  • Ticaret 0, (%0)
Linkler değiştiği an yönlendirme yapmazsanız tüm seo çalışmalarınız boşa gidecektir. Bir daha bu tür bir işlem yaparken eski linkten yeni linke 301 yönlendirmesi yapmanızı tavsiye ederim. Eski linki hatırlıyorsanız şimdi de 301 yönlendirmesi yapmayı bir deneyebilirsiniz çok geç olmadıysa.

• Üyelik 09.02.2021
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad A** V**
  • Mesajlar 26
  • Beğeniler 6 / 3
  • Ticaret 1, (%100)

ZiasWen adlı üyeden alıntı

Wordpress'ten başka bir yazılıma geçmek saçma olmuş. Piyasanın %70'ini domine eden bir CMS dururken neden bilinmeyen ve büyük ihtimalle desteği çok az veya hiç olmayan bir sistemi tercih ettiniz?

Wordpress ile sürekli bir güncelleme yapmak zorunda kalıyordum ve aşırı yorum vardı telefon numaralarına kadar bırakıyordu musterıler soluğu karakolda aldım. Şuan tam istediğim gibi paneli olsun özellikleri vs. Hep toptan hem perakende ama magento ekibiyle görüştüm arka plana onu kurcaklar ve onunla ilgilenmeyi dusunuyorum daha global ve özellikli en azından kredi kartlarıyla alısveriş yapabilirler

• Üyelik 09.02.2021
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad A** V**
  • Mesajlar 26
  • Beğeniler 6 / 3
  • Ticaret 1, (%100)
Sitenin yavaş olma sebebi sanırım sunucu yanında cihaz mevcut süzerek geçirmekte ona

Birde dikkatimi çeken nokta https://tutunsatismerkezi.com.tr/services kısmın da title olmayan başlıklar yapabilir mi

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al