-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Full-Stack Web Developer
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar genç girişimci desteğinden şirketi açtıktan 1 yıl sonra da yararlanılabilir mi ? daha hiç o konu hakkında bir işlem yapmadım.
Web Tasarım, Web Yazılım, E-Ticare, Blog Yazarı ve Reklam Hizmetleri.
www.akman-software.com
alper155
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
serbest ticaret
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
8, (%75)
zor iş kolay kolay alamazsın baştan söyleyeyim.
1. adım ''uygulamalı girişimcilik eğitimi'' ne katılmadan başvuramazsın.
bu eğitim 10 tam gün ve katılım zorunlu. bu eğimi alabilmen başlı başına bir macera.
2. adım 3 kişilik kurul toplanıyor. 3-5 ayda bir kafalarına göre, bu kurala proje sunman lazım. üniversite mezunu bir insan projeyi rahat hazırlar. 1. adımda bunu gösteriyorlar zaten.
3. adım sen dükkanı açmışsın açmamış kişiler için işletmeyi tamamen kendi paranla kuruyorsun sonradan parayı kosgeb den alıyorsun. yani paraası olana destek var olmayana bi rşey yok.
senin için ise demirbaşlar için faturanın yüzde %60 için değişmediyse. şirket kuruluşu için bilmem kaç para, ve 1 yıl kira desteği bunun da toplamı ve yüzdesi var.
demirbaşların piyasa da daha ucuzu varsa vermiyorlar, gelip dükkanı denetliyorlar, demişbaşları bir kaç sene satamıyorsun tam hatırlamıyorum. dükkanı belirli bir süre (senesini hatırlamıyorum) içerisinde kapatırsan, batarsa filan faiziyle geri ödüyorsun.
tavsiyem işine odaklan bunlarda uğraşacağına. ben hepsiyle uğraştım bir yerden sonra s.. dedim.
cthax
@emileyt.vanlife
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
130, (%100)
Aynen katılıyorum. Bende KOSGEB belgesi mevcut. İş planını hazırlarken bir baktım. İhtiyacım bile yok
SeceAVM
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
E Ticaret
-
-
Ad Soyad
K** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
2019 senesinde kendim faydalandım şuanda kardeşim faydalanıyor şirketi açtıktan sonra süre başlıyor 2 ay geç fatura kesmeye başlamıştım şirket açılış tarihinde sonlandı. Eğitim olayı farklı KOSGEB le alakalı eğitimsiz muhasebeci in genç girişimci sekmesini işaretlemesi lazım
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web ve Mobil Geliştirme
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
bir çin atasözü der ki tırnağın varsa başını kaşıyacan. genç girişimci desteği falan bunlar binde bir ihtimalle denk gelir. hergün birsürü insan kosgebe ve tübitağa başvuruyor. o kadar proje arasından senin projene destek verilmesi için ya gerçekten iyi bir projen olmalı yada yukarlardan birini tanımalısın.