lostyazilim
tr.link

WpSEONinja Eklentisi Artık Türkçe

19 Mesajlar 3.161 Okunma
lstbozum
tr.link

lonely2134 lonely2134 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 31.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 340
  • Beğeniler 51 / 62
  • Ticaret 0, (%0)
http://www.wpseoninja.com/members/training/how-to-use-the-ninja-optimizer

Yukarıdaki adreste bulunan WPSEONİNJA(Ücretli eklentisi) ücretsizide internette var bulabilirsiniz... SEO konusunda gerçekten dehşet verici olumlu sonuçlar doğurabiliyor. Bunun ispatı olarak bu eklentiyi yapan site henüz 5 aylık ve Pagerank değeri : 3 trusrank:4.8510 ....Bu site hiçbir paylaşımda da bulunmamıştır inceleyın siteyi doğru dürüst bişi bulamazsınız....

Zaten bir SEO ustası yukarıdaki değerlerin ne anlama geldiğini anlamıştır.

Şimdi gelelim asıl konuya eklentinin videoları ingilizce olduğu için ingilizce bilmeyenler bu eklentiyi bulduğu halde faydalanamadı yada beklenen etkiyi göremedi...

3 gün önce fubb.net te açılan bir tartışma ile eklenti videolarını türkçeleştirmeye karar verdim ve bugün akşam itibarı ile bitecek gerekirse videolara ses veya alt yazı eklenecektir...

İlgi doğrultusunda satışa sunulacaktır... Toplamda 5 videodan oluşan bu seriden maximum faydayı sağlamak için tekliflerinizi bekliyorum...

Toplam Maliyeti:10 Tl(Videoyu alıp sadece kendiniz kullanırsınız paylaşılması yasaktır. Paylaşılması durumunda videoya eklenecek olan eklenti sebebiyle alt yazı veya seslendirme silinecektir. Para geri iade edilmeyecektir.)

Video Hakkı:500 Tl (Videoyu istediğini yerde paylaşabilir kullanabilir reklamını yapabilir. Wordpress.org'de satabilirsiniz).

Video Teknik Destek: Var
Wordpress Teknik Destek: Yok
Rednoize

kişi bu mesajı beğendi.

Marka Tescil
wmaraci
reklam

ErhanCelikk ErhanCelikk Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Hosting Görevlisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 818
  • Beğeniler 141 / 178
  • Ticaret 3, (%100)
PR ve Trust Rank artınca ne oluyor anlamıyorum.
Ziyaretçi gelmedikten sonra isterse 10 PR'si olsun o site işe yaramaz.
kulturelbellek siyahgiyen frat88

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 31.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 340
  • Beğeniler 51 / 62
  • Ticaret 0, (%0)

Metin2Turkey Forumu adlı üyeden alıntı

PR ve Trust Rank artınca ne oluyor anlamıyorum.
Ziyaretçi gelmedikten sonra isterse 10 PR'si olsun o site işe yaramaz.

Ziyaretçi ne zaman gelmeye başlar biliyor musun google seni üste taşıdığı zman... Google ne zaman seni üste taşır peki onu biliyor musun?

Pagerank ve Trust Rank artınca....

Marka Tescil

csariaslan csariaslan Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 26.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek memur
  • Konum Kırıkkale
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1098
  • Beğeniler 226 / 281
  • Ticaret 48, (%100)
içerik olmayan siteyi nasıl taşıyacak ?

wmaraci
wmaraci

ErhanCelikk ErhanCelikk Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Hosting Görevlisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 818
  • Beğeniler 141 / 178
  • Ticaret 3, (%100)

lonely2134 adlı üyeden alıntı

Ziyaretçi ne zaman gelmeye başlar biliyor musun google seni üste taşıdığı zman... Google ne zaman seni üste taşır peki onu biliyor musun?

Bunu ispatlayan bir site bilmiyorum malesef.
Adamlar günlerce aylarca uğraşıp PR değerini ve diğer işe yarar değerlerini yükseltiyor ama aradan dandik bir site çıkıyor ve sadece 1 günde 1.sayfaya belki de 1.sıraya yerleşiyor.
Bu yüzden kimse PR ile bir yere geleceğini sanmasın. Benim düşüncem bu.

• Üyelik 31.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 340
  • Beğeniler 51 / 62
  • Ticaret 0, (%0)

csariaslan adlı üyeden alıntı

içerik olmayan siteyi nasıl taşıyacak ?

Düzgün bir seo sayesinde.... Link ağı ve linkwheel sayesinde... ama önce site içi seo çnemli bu eklentilerde o yuzden zaten hocam

Ek Olarak:

Metin2Turkey Forumu adlı üyeden alıntı

Bunu ispatlayan bir site bilmiyorum malesef.
Adamlar günlerce aylarca uğraşıp PR değerini ve diğer işe yarar değerlerini yükseltiyor ama aradan dandik bir site çıkıyor ve sadece 1 günde 1.sayfaya belki de 1.sıraya yerleşiyor.
Bu yüzden kimse PR ile bir yere geleceğini sanmasın. Benim düşüncem bu.

SEO Bir bütündür herşeyı yapmak zorundasın. Site içi,linkler,içerikler falan filan dışarda backlink,linkwheel,trustrank artırma bunların hepsini yapmadığın sürece zaten uğraşma seo ile daha iyi...

Marka Tescil

siyahgiyen siyahgiyen SEO - E-Ticaret Gelir Arttırma Kullanıcı
  • Üyelik 01.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek SEO - E-Ticaret Gelir Arttırma
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad M** Ö**
  • Mesajlar 649
  • Beğeniler 121 / 191
  • Ticaret 20, (%100)

Buna eminmisin? Ben sana pr5 site göstereyim hiti 25 tekil :) Hitin Pagerankle etkisi her zaman her forumda tartışıldı , ama senin kadar emin konusanını da görmedim :)

Ben sana PR'nin ne işe yaradığını söyleyeyim mi aynı siteyi PR0 iken 75e satarsın , PR3 iken 150ye. Bence tek farkı bu. Ziyaretçi öyle alexa , pr bilmez ki. Benim günlük hitim yüksek olsun , gelen ziyaretci sitemde kalsın , tekrar gelsin yeter. PR umurumda değil. Ama sana göre bu imkansız çünkü pr arttıkca hit artar:) Pr3 sitem 150 tekilde , bir deney için pr1 siteyi bıraktım uğrayan yok , sana en komiğini söyleyeyim mi? Benim kapalı sitem PR3 DEĞER aldı :D

• Üyelik 31.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 340
  • Beğeniler 51 / 62
  • Ticaret 0, (%0)
[QUOTE=siyahgiyen;367938]Buna eminmisin? Ben sana pr5 site göstereyim hiti 25 tekil :) Hitin Pagerankle etkisi her zaman her forumda tartışıldı , ama senin kadar emin konusanını da görmedim :)[\QUOTE=siyahgiyen;367938]

Sevgili kardeşim herşeyin pr olmadığını zaten belirttim :) bir bütündür dedim ya... Gidip konuları milletten kopyalayanların sitesi zaten para etmez ama özgün ve daha önce hiçbir yerde açılmamış konuyu gir bak nasıl siteye ziyaretçi akışı oluyor... pr herşey değildir tabiki yada trustrank bunlar etkilidir ama... Hani şu mesele gibi para her kapıyı açar ama bazılarını hariç ölümden kurtarsında görelim gibi :)

Yani özetle şu; Bir sitenin ziyaretçi alıp kaybetmemesi için karşılıksız fedakarca özgün konular yazacaksın kopyalamayı vb şeyleri engellemek için o yazını en az 50 sitede tanıtacaksın ve değerlendikten sonra isterse biri o yazyıyı kopyalasın seo yarar yerıne zarar verır ona...

Seo hocasını hatırlıyor olmalısın daha önce kopyalamayı yasaklıyorlardı ama site değerlendi şimdi buna ihtiyaç yok :)
kulturelbellek

kişi bu mesajı beğendi.

Marka Tescil

siyahgiyen siyahgiyen SEO - E-Ticaret Gelir Arttırma Kullanıcı
  • Üyelik 01.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek SEO - E-Ticaret Gelir Arttırma
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad M** Ö**
  • Mesajlar 649
  • Beğeniler 121 / 191
  • Ticaret 20, (%100)

[QUOTE=siyahgiyen;367938]Buna eminmisin? Ben sana pr5 site göstereyim hiti 25 tekil :) Hitin Pagerankle etkisi her zaman her forumda tartışıldı , ama senin kadar emin konusanını da görmedim :)[\QUOTE=siyahgiyen;367938]

Sevgili kardeşim herşeyin pr olmadığını zaten belirttim :) bir bütündür dedim ya... Gidip konuları milletten kopyalayanların sitesi zaten para etmez ama özgün ve daha önce hiçbir yerde açılmamış konuyu gir bak nasıl siteye ziyaretçi akışı oluyor... pr herşey değildir tabiki yada trustrank bunlar etkilidir ama... Hani şu mesele gibi para her kapıyı açar ama bazılarını hariç ölümden kurtarsında görelim gibi :)

Yani özetle şu; Bir sitenin ziyaretçi alıp kaybetmemesi için karşılıksız fedakarca özgün konular yazacaksın kopyalamayı vb şeyleri engellemek için o yazını en az 50 sitede tanıtacaksın ve değerlendikten sonra isterse biri o yazyıyı kopyalasın seo yarar yerıne zarar verır ona...

Seo hocasını hatırlıyor olmalısın daha önce kopyalamayı yasaklıyorlardı ama site değerlendi şimdi buna ihtiyaç yok :)

:) Teşekkür ederim kardesim. Konunu dağıtmayayım. Bence gerçekten güzel de bir hizmet sağlamışsın , fiyatı da çok uygun. Ellerine sağlık

• Üyelik 31.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 340
  • Beğeniler 51 / 62
  • Ticaret 0, (%0)

siyahgiyen adlı üyeden alıntı

[QUOTE=lonely2134;367948]

:) Teşekkür ederim kardesim. Konunu dağıtmayayım. Bence gerçekten güzel de bir hizmet sağlamışsın , fiyatı da çok uygun. Ellerine sağlık

Allah razı olsun :) hiç satmasamda umrumda değil istedimki başkalarıda faydalansın ama 10 tl bişi değildir sigara paramdır :)
Bu arada söylediğin siteleri bana pim at sana yakında güzel bir makale gönderecem paylaş bakalım ziyaretçi geliyor mu gelmiyor mu analitcsten takip edersin paylaştıktan sonra...
Önceki ziyaretçi sayısını ve sonraki ziyaretçi sayısını karşılaştırırsın :D

Marka Tescil
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al