-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Hosting Görevlisi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
PR ve Trust Rank artınca ne oluyor anlamıyorum.
Ziyaretçi gelmedikten sonra isterse 10 PR'si olsun o site işe yaramaz.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
içerik olmayan siteyi nasıl taşıyacak ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
[QUOTE=siyahgiyen;367938]Buna eminmisin? Ben sana pr5 site göstereyim hiti 25 tekil :) Hitin Pagerankle etkisi her zaman her forumda tartışıldı , ama senin kadar emin konusanını da görmedim :)[\QUOTE=siyahgiyen;367938]
Sevgili kardeşim herşeyin pr olmadığını zaten belirttim :) bir bütündür dedim ya... Gidip konuları milletten kopyalayanların sitesi zaten para etmez ama özgün ve daha önce hiçbir yerde açılmamış konuyu gir bak nasıl siteye ziyaretçi akışı oluyor... pr herşey değildir tabiki yada trustrank bunlar etkilidir ama... Hani şu mesele gibi para her kapıyı açar ama bazılarını hariç ölümden kurtarsında görelim gibi :)
Yani özetle şu; Bir sitenin ziyaretçi alıp kaybetmemesi için karşılıksız fedakarca özgün konular yazacaksın kopyalamayı vb şeyleri engellemek için o yazını en az 50 sitede tanıtacaksın ve değerlendikten sonra isterse biri o yazyıyı kopyalasın seo yarar yerıne zarar verır ona...
Seo hocasını hatırlıyor olmalısın daha önce kopyalamayı yasaklıyorlardı ama site değerlendi şimdi buna ihtiyaç yok :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Marka Tescil