vuslatim
www.segemdersnotlari.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Sigortacı
-
-
Ad Soyad
Ö** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar merhaba;
Mesleğim ile ilgili olarak hazırlamış olduğum videoları youtubeye yükleyerek sitemde yayımlamak istiyorum fakat şöyle bir sıkıntı ile karşılaştığım için değerli yardımlarınızı rica ediyorum.
yüklediğim videoları siteye girmeden herkes izleye biliyor, gizli olarak da ayarladığım zaman benim sitemde videoya ulaşılamıyor. Ben ise video youtubede gizli olsun ama siteme giren öğrenciler benim sitemden izleyebilsin istiyorum. Buradaki handikap youtubede linki bilen herkesin siteden kursu almadan izleyebilmesinin önüne nasıl geçebilirim? Yada bu hizmete benzer farklı bir ücretsiz alternatif var mıdır?
Şimdiden çok teşekkür ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
21 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Hocam siteniz wordpress mi? Wordpresse eklenti var ama bu eklenti videoları siteye yüklemeniz gerekecek
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar hocam, işin uzmanı değilim ama youtube botu veya youtube eklentilerini deneyebilirsiniz belki.
http://www.ilgikolik.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web & Medya
-
-
Ad Soyad
T** H**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Youtube'un bu şekilde özel barındırma şekli yok maalesef
Storyman
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Reklam Ajansı ve Web Geliştirm
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba, bu konuda maalesef bir çıkmaza düşmüşsünüz. YouTube tarafında istediğiniz.şeyi yapmak pek mümkün değil fakat işinizi biraz da olsa görebilecek bir özelliği var. Videoyu yayınlarken liste dışı seçeneğini seçmek.
Liste dışı videolar
Bu videolar, kullanıcılar tarafından herkese açık bir oynatma listesine eklenmediği sürece YouTube arama sonuçlarında yer almaz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Wordpress'in video barındırma hizmeti var, yıllık ücretli sanırım, 1000 lira civarında. Bunun yanında başka hizmetleri de kullanabiliyorsunuz. Para sorun değil diyorsanız inceleyebilirsiniz. Videoları gizleme özelliği var mı bilmiyorum, araştırmak lazım.
Youtube üzerinde elinde link olan herkes izler videoları maalesef. Katıl butonu açık olan bir kanal varsa, tanıdık vs. oraya yükleyebilirsiniz, katılmayan izleyemez. Sıradışı bir öneri oldu sanırım :)
Bir de Patreon seçeneği var ama komisyon alıyor.