Merhaba! Arkadaşlar Exxen'e para verip kullanan var mı? Merak ediyorum.
İçerik olarak yeterli ve kaliteli buluyor musunuz?
Geleceğini nasıl görüyorsunuz? Rakipleriyle rekabet edebilir mi?
Reklamlı versiyonu bulunmasını doğru buluyor musunuz?
BENİM YORUMUM
Sürekli deneme veya hediye adı altında reklamlı versiyonunu ilk çıktığı günden beri ücretsiz olarak veriyor bana. Ben reklamlı olduğu için bunu ücretsiz kabul etmiyorum ve Acun'un bu platformu iyi algılayamadığını hala TV mantığından çıkamadığını düşünüyorum.
içerik olarak zaten fazla bir şey yok, olanları da çok kalitesiz buluyorum. Hedef kitlesi tamamen z kuşağı ve popüler kültür elemanları olduğu için belki de bana hitap etmiyor. Bir tane bile film yok. Belgesel olarak ''Tosuncuk'' belgeseli ilgimi çekmişti ve beklentim yüksekti. beklentilerimi karşılayamadı, tam bir hayal kırıklı oldu. ''Konuşanlar'' programı izlemeye değer buluyordum ama bir yerden sonra kurgulu olan kısımlarının rahatsız etmeye başladı. yine de konuşanlar yoklukta iyi gidiyor.
yayın kalitesi olarak da dün en düşük kalitede izlenilmeyecek kadar donmalar yaşadım, internet hızımı test ettiğimde 13 mbps hız ölçüm, yine de emin olmak için youtube de 1080p video açtım ve sıfır takılmayla izleyebildim ama tekrar Exxen'e döndüğümde en düşük kalitede izlenilmeyecek derecede takılmalar yaşadım ve kapattım Bu yazıyı yazma nedenim de bu takılmalardır.
Reklamlı versiyonunu tamamen ücretsiz yapması, film eklemesi ve yabancı dizilere yer vermesi halinde şansı olabileceğini aksi taktirde Acun'un en zararlı projesi olacağını düşünüyorum.