-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
pazarlamacı
-
-
Ad Soyad
Ö** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Herkese merhaba
Yeni bir site yaptıracağım ancak tema konusunda düşünceliyim . Pekte anlamıyorum.
Wordpress teması olarak avadayı söylediler 60 dolara lisansı al diye.
O siteye baktığımda wordpress harici başka temalarda vardı .Sıralama anlamında hangisi daha uygun olur google gözünden.
Birde başka temalar nerde bulabilirim şurdan şunu al bu çok iyi diyebileceğiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Mesleksiz
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Eğer bir site yaptıracaksanız öncelikle yaptıracağınız kişi işe görüşmelisiniz. Bilmeden alacağınız tema size fazladan masraf çıkartacaktır. Ben size tema konusunda ücretsiz olarak yardımcı olayım. Bu devirde 60 dolarınız boşa gitmesin.
Muratcamoglu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Street Engineer
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öncelikle sektöre uygun tema seçimini siteyi yapacak kişi ile karar verirseniz daha iyi olur. Acemilikte yaşanacak bir şok sorun için destek alma şansınız olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Seo
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Avada da şöyle bir güzellik var 1 tema alıyorsunuz ama içinde farklı sektörlere ait tasarımlar var seçebiliyorsunuz ben bir yerden 60 tl ye aldım kırık lisans sanırım çünkü kimse o fiyata vermez ne kadar güvenilir orasını bilemem ama avada genel olarak güzel bir tema
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
R** Ş**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
avada da açık vardı. 1 lisanla çok sayıda site kullanabiliyordunuz. şimdi kapattılar. fakat eski versiyonları hala lisanlı gibi çalışıyor. site e-ticaret veya haber gibi bir şey değilse herşeyi yapabilirsiniz. çok iyi yönetimi kolay