-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
F** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar SEO hizmetinde biz kişiye veya şirkete wordpres admin şifresini mi veriyoruz yoksa nasıl işliyor bu süreç
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Seo Uzmanı
-
-
Ad Soyad
Y** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Evet site panelinin kullanıcı adı ve şifresini veriyorsunuz. Seocu işlemlere başlıyor yapılacak işlerin boyutuna göre de search console vb. hesapların bilgilerine de erişim isteyebilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Mesleksiz
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
SEO dediğiniz konu çok spesifik bir konudur. İç ve Dış SEO olarak 2 dalda incelenebilir. SEO yaptıracağım dediğiniz zaman emin olun herkes bir şeyler söyler ve yanlış yönlenebilirsiniz. Kimi ben hızlandırayım der, kimi düzenleyeyim kimi gel link göndereyim.
Siz SEO ile ilgili bir karar aldıysanız öncelikle bu işi gerçekten bilen birinden hangi yolların izlanmesi gerektiği hakkında bir bilgi almalısınız. Aksi taktirde paranız ve zamanınız boşa gider.
Muratcamoglu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
F** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
@muratcam anladım hocam teşekkürler
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Kumaş AR/GE Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben uzaktan bağlantı ile yapılması görüşündeyim sonuçta iyi niyetli olmayan kişiler için kullanıcı adı şifre vermek bir çok tema koduna link vb. eklenmesine neden olabilir.
İf you fight, you won't always win. But if you don't fight, you will always lose.
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
blogger
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
61, (%100)
Ne yazsak boş ama seo hizmeti başlangıç fiyatı 500 tl değilse bence almamak lazım. Neye göre belirledin derseniz bunu illa anlatacak bir seo cu çıkacaktır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Kumaş AR/GE Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kozba adlı üyeden alıntı
Hocam kişi iyi niyetli değilse, verilen para da boşa gider. O yüzden firmaya bilgileri vermekte herhangi bir sakınca yoktur, firmaya bilgi verecek kadar güvenmiyorsanız, SEO için ücrette ödemeyin.
Yanlış anlamayın ama 40 yıllık hayat tecrübem bana bir iş yapıyorsan kimseye güvenmemeyi öğretti. SEO'cu arkadaşlar beni yadırgamasın ama sizin içinizin de rahat olması için şeffaf çalışmak her şeyden önemlidir.
İf you fight, you won't always win. But if you don't fight, you will always lose.
-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / K
-
Meslek
Site Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İşin özü şu; tüm düzenlemeler yapılınca ilk sayfaya bile gelemeyebilirsiniz. Şans faktörü çok baskın SEO işinde.