lostyazilim
tr.link

Honor Band 6 Yakında Satışa Sunulacak

2 Mesajlar 562 Okunma
lstbozum
tr.link

Argonaut Argonaut WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.11.2020
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Bilgisayar Tekniseni
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad O** Ö**
  • Mesajlar 8
  • Beğeniler 0 / 3
  • Ticaret 0, (%0)

Çerçevesiz ve kavisli ekranıyla ilgi çeken Honor Band 6, 14 gün batarya süresiyle ve hızla şarj desteği ile yakında satışa çıkacak.
Honor Akıllı Bilekliği 1.47" Amoled ve Kavisli ekranı,hızlı şarj desteği ve 180 mah bataryasıyla honor band 6 rakiplerine farkla başlıyor.
Göktaşı siyahı,martı grisi ve mercan pembesi gibi 3 tane renk seçeneğiyle satışa sunulunuyor.
194x368 pixel ekrana sahip olan band 6, 50 metreye kadar su geçirmezlik sunuyor.

Kullanıcı Deneyimi
Honor Band 6 cihazını piyasaya sürülmeden önce test etme fırsatım oldu. Bu süre içerisinde hem önceki ürünlerin kullanıcılarına hem de satın alıcaklara fikir vermek için 1 hafta yoğun bir şekilde test ettim. Test ederken bir taraftan da notlarımı alıp size ürünün teknik özelliklerini ve avantajlarını ve dezavantajlarını sunmak istedim.Bisiklet kullanımı, Koşu gibi alanlarda cihazı test etme fırsatım oldu. Bu süre içerisinde öncesinde sahip olduğum diğer bileklik ile de kıyaslama fırsatım oldu.1 haftalık bisiklet sürüş modları ve koşu modlarını kullandım.Batarya 68 düştüğünü gördüm burada 14 günlük sözünü doğruluyor.Ve Xiaomi Mi serisi başka bir akıllı bileklik ile kullandığım rotada km ve kalori ölçümleri daha stabil olduğunu gözlemledim.Dezavantajları ise tema marketi çok yetersiz olduğunu gördüm.Rakibi diğer markalar'da 20-30 spor modu varken,band 6'da 10 tane olması yetersiz geldi.

Özellikler
Gelen Çağrı Reddetme,Müzik Çalar Kontrolü,Huawei TruSeen 4.0(Kalp atışı izleme) ,Saat Gösterimi,Alarm,Akıllı Bildirimler,Telefonumu Bul,Kamera Kumandası,10 adet Antrenman Modu
Sağlıklı Yaşam
Kadın Sağlığı Takipçisi,Uyku Monitörü,Kalori Takibi,Kandaki Oksijen Seviyesi
Spor Aktiviteleri
Koşu,Yüzme (Havuz),Nefes Egzersizleri,Eliptik Bisiklet,Kürek Çekme,Fitness,Yürüyüş,Bisiklet

Mayıs sonu gibi lansmanı yapılması bekleniyor.Hindistan fiyatı 310 TL olarak gözlemleniyor.

wmaraci
reklam

Masterbozum322 Masterbozum322 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.05.2021
  • Yaş/Cinsiyet 23 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 52
  • Beğeniler 0 / 12
  • Ticaret 3, (%67)
Güzele benziyor :)