-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Seo Uzmanı
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar aslında şimdilik büyük bir problemim yok ama çok yakında olacak hissediyorum. Çünkü siteme günlük 100 den fazla resim yüklüyorum ve hepsi jetpack ile wp veritabanına yüklendi. Şimdi onun ayarlarını kapattım. Bu saatten sonra kendi veritabanıma kayıt edecek mi bilmiyorum ve giden binlerce hatta onbinlerce resmi kendi veritabanıma nasıl çekeceğimi düşünüyorum. bunu yapmanın bir yolu yöntemi var mı? i0.wp gibi bir yerin veritabanına kayıt olan resmimi jetpack geri veriyor mu yoksa kendi veritabanıma atmam mı gerekiyor? ayrıca şuan jetpack silsem o resimler ne olacak?
Bilmemek değil, öğrenmemek ayıptır...
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web & Medya
-
-
Ad Soyad
T** H**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Resimler sizin veritabanınız ve ftp'nizede kayıt oluyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Seo Uzmanı
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
peki binlerce resim olan bir sitede google news kayıtlı bir sitede site:siteadı.com google taramasında neden sadece 100 civarı resim çıkıyor. ve resime tıklayınca başında i0.wp neden çıkıyor yani madem benim veritabanımda i0.wp çıkması bana zararlı değil mi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Seo Uzmanı
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Elektronik
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Takipteyim.
Şimdi bu konuyu görünce fark ettim bende gerçekten indexlemiyormuş çözüm bilen aydınlatırsa sevinirim.
Bu hayatta farklı ol! Değiş, geliş, keşfet, yüksel! Sonunda tek ol!
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Elektronik
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben şuan kontrol ettim son kayıtları Google index içerikler anında index almış ama aynı içerikteki resimler Google görsellerde index almamış şimdi jetpack site haritalarını aktif ettim bakalım indexleyecekmi valla hiç fark etmemiştim büyük sorun bence bu durum.
Ekleme yukarıdaki arkadaşın i0.wp.com seçeneği ile arattığımda çıkıyor resimlerin hepsi anında index almış.
Bu hayatta farklı ol! Değiş, geliş, keşfet, yüksel! Sonunda tek ol!