-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web ve Mobil Geliştirme
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Arkadaşlar cümleten selamın aleyküm. Benim millattan kalma bir samsung note 4 telefonum var. Aslında gayet sağlam ve güzel bir telefon 4 kere ekran değiştirdim ama hala canavar gibi çalışıyor. Geçen gün ekran koruyucu taktırdım fakat ekranı tam kaplamıyor. Sağ ve sol kenarlardan 1 milimetrelik boşluk var. Yani tam olarak ekranı kaplamıyor. Bilerek mi böyle üretiyorlar bu ekran koruyucu dalgasını yoksa bana mı öyle denk geldi anlamadım. Gerçi daha önceki ekran koruyucular da tam kaplamıyordu ekranı. Telefonu tam kaplayan bir ekran koruyucu satan var mı bu forumda? Teşekkürler.
alper155
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
serbest ticaret
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
8, (%75)
bazı ekranlar kavisli olduğundan öyle üretiliyor. note 4 den emin değilim ama
cthax
@emileyt.vanlife
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
130, (%100)
hocam telefonunuzun modeline göre alım yapmamışsınızdır. Yaptıysanız da üreticiden üreticiye aynı model için bile fark oluyor. Bundan dolayı mediamarktta daha büyük bir ekran koruyucusunu alet ile kesip telefonunuza tam uyarlıyorlar bilginize
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web ve Mobil Geliştirme
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
evet ben de öyle yapmayı düşünüyorum. bu camları kesince özelliği bozulmaz değil mi? yani çatlak kırık falan olmaz. normal makasla mı keseyim yoksa maket bıçağı ve cetvel yardımıyla mı? hangisi daha iyi olur? bir de kesince kenarlarını yumuşatmam gerekiyor. onu da ince zımparayla deneyeceğim. sonuçları buraya yazarım yapınca.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Katip
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Batarya falan şişmiş olabilir mi ekranı bombe yaptırıyordur ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web ve Mobil Geliştirme
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
yok bataryada sıkıntı yok. orjinal batarya zaten. bu arada kırılmaz camı makasla kesmeye çalıştım sanki normal camı makasla kesmişim gibi oldu. ben bunu plastik malzeme zannediyordum ama gerçekten cam malzemeymiş. telefoncuya sordum belki lezer kesme aletiyle kesebilirsin dedi. öyle bir imkanım yok şuan ama birdahaki sefere camcıya gidip oradaki cam kesme aletleriyle kesmeye çalışacağım. o da olmazsa artık mecburen piyasadaki haliyle kullanacağım yada hiç cam takmam bilmiyorum. zaten telefon milattan önce üretilmiş ve üzerinden bitek tır geçmediği kalmış. bu yüzden çok da önemli değil.
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / K
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Telefon piyasası çok aşırı garip heryerden kırılmaz camlar , kılıflar yükseliyor başlı başına sektör oldu cidden :)