Merhaba arkadaşlar.
Herkes hayatında bazı anları fotoğraf veya video olarak keydetmek, arşiv tutmak ister. Ben de fotoğraf ve video çekmeyi seven birisiyim. Videolarımı youtube kanalıma yüklüyorum.

Kanalımın özel bir alanı yok. Arşivlemeye değer bulduğum her şeyi kaydediyorum. Ürün inceleme, doğa, seyahat-gezi, hayata dair, internet-sosyal medya, tarım-bahçe-çiçek, doğa manzara, elektronik hobi, ahşap hobi, internetten alışveriş, ağaç ev yapımı, doğada yaşam vb şeklinde konulara ilgi duyuyorum. Aklıma gelen bazı konuları da bir kenara not edip ileride video çekmek üzere bekletiyorum.

Kanalın tarzı ve içeriği birçok kişinin hoşuna gitmeyebilir. Ancak şu anda 142 abone var ve bunların 130 tanesi kendiliğinden abone olan insanlar. İzlenme oranı düşük, yorumlar az. Ancak video yüklemek dışında kanal için hemen hiç bir çalışma yapmadım.
Önümüzdeki 3 ay içinde abone sayısını 1000 üzerine çıkarmak istiyorum. Bu yolla para kazanma ayarını açıp düzenli video yükleyeceğim.

***
Kanalın içeriğini gerçekten beğenen ve izlemeye değer bulan 500 - 1000 kişilik kemik bir kitle kurmak istiyorum. Siz de beğendiyseniz bu kitleye dahil olabilirsiniz. Veya beğeneceğini düşündüğünüz arkadaşlarınıza tavsiye edebilirsiniz.
***

Çekilişlere katılmayı seven birisiyim. İleride kendim de düzenli olarak instagram çekilişleri yapmak ve hediye vermek istiyorum. Öncelikle kendi Youtube kanalımı büyütmek için birkaç çekiliş yapacağım.

Bildiğiniz gibi, düzenlenen çekilişlerin birçoğunda kazanma şansı 10.000de 1den başlıyor. Katılımcı sayısına ve hediyeye göre 100.000de 1 veya milyonda bir olanlar da var. Bu yüzden katılımcıların çoğu hediye çıkmıyor diye yakınıyor. Benim yapacağım çekilişlerin birçoğu sadece kemik kitleye özel olacak. O yüzden birçok çekilişe göre kazanma şansınız kat kat fazla olacak. Ayrıca kitlede multi hesap ve spam ihtimali de olmayacağı için hile herkesin kazanma şansı eşit olacak. Her üyenin sabit bir sıra numarası olacak ve çekilişler random.org üzerinden yapılacak. İleri zamanlarda çekilişler yorum listesi üzerinden yapılacak. Bu sayede videolara düzenli yorum yapanların kazanma şansı daha fazla olacak. Her üye için günlük sadece 1 adet yorum çekiliş için listelenme hakkına sahip olacak. Bu sayede spam yorum kasarak aşırı çekiliş hakkı elde etmek gibi bir şans olmayacak. Yorum listesi ve sıra numaraları web sitemde herkese açık olarak yayınlanacak. Bu sayede herkes hem şans numaralarını önceden bilecek, hem de spam yorum ve multi üye gibi sıkıntılar olmayacak. En azından bunun için elimden geleni yapacağım. Birçok çekilişe katıldım ve gördüğüm kadarıyla katılımcıların en çok rahatsız olduğu konular bunlar. Bildiğim kadarıyla bunlar için somut çözüm üreten de yok.




A. Youtube kanalımda yapacağım çekilişlerin birçoğu sadece kemik kitleye özel olacak. O yüzden bunlarda kazanma şansınız çok daha yüksek.
B. Youtube kanalımda yapacağım çekilişlerin bazılarında, değeri 500 tl üzerinde olan hediyeler sadece kemik kitleye özel olacak.
C. Instagram çekilişlerinkatılıp da yedeğe kalanlara minik teselli ödülü verilecek.
D. Instagram takipleri ve youtube yorumları liste haline getirilip, en yüksek katılım yapanlara 6 ayda bir minik ödüller vereceğim.

Kanalımı beğendiyseniz ve çekilişlere de meraklıysanız beklerim!...

https://www.youtube.com/benimle