Merhabalar
Wordpress ile hazırlanmış bir e-ticaret sitem var. Site sorunsuz çalışıyor ancak admin paneline girmek istediğimde "Web sitenizde kritik bir hata oluştu. Lütfen talimatlar için site yöneticisi e-postası gelen kutunuzu kontrol edin." uyarısını görüyorum. E-posta hesabıma herhangi bir mail gelmedi. Eklentileri FTP üzerinden kaldırdım ancak bi etkisi olmadı. Aşağıda config.php den aldığım hata kayıtlarını paylaşıyorum. php bilgim yok ne yapmam gerekiyor. yardımcı olabilecek var mı?
Warning: glob() has been disabled for security reasons in /home/spaendus/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1271
Warning: glob() has been disabled for security reasons in /home/spaendus/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1271
Warning: glob() has been disabled for security reasons in /home/spaendus/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1374
Warning: glob() has been disabled for security reasons in /home/spaendus/public_html/wp-content/plugins/Ultimate_VC_Addons/Ultimate_VC_Addons.php on line 559
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/spaendus/public_html/wp-content/plugins/Ultimate_VC_Addons/Ultimate_VC_Addons.php on line 559