4 gün önce muğla açıklarında deprem olduğu sırada kedimiz kedullah evden kaçtı ve bir daha dönmedi.
burda 20 küsür gündür gümüşlük hera apartta kalmaktayız. 20 gün boyunca bahçemizden dışarıya adım atmayan kedi o akşam gitti. bilenler bilir burası ufak bir tatil beldesi. aramadığımız yer, altına bakmadığımız taş kalmadı. ilan bastırdım gümüşlüğün her yerinde asılı. burdaki insanlar artık bizi tanıdılar. her gün sağolsunlar bulunup bulunmadığını soruyorlar. ama ne hikmetse kediyi gören 1 kişiye bile rastlamadık. bu durum bizim aklımıza çalındığı ihtimalini getiriyor. eğer böyle bir durum varsa çalan arkadaş getirip lütfen bana satsın. sorgusuz sualsiz parasını verip alacağım.
kendisi siyah bir çinçila. sokakta pek rastlanmayacak cinsten. ayrıca yaz olduğu için tüyleri traşlı ve kuyruğunun ucu pon pon gibi. görüldüğünde dikkat çeken sevimli bir kedi. üst sivri dişlerinden birisi kırık. ben ve eşimden başkasına acıkmadıkça gitmez.
o yüzden görürseniz hemen bize haber vermeniz oraya uçarak gelmemize sebep olacaktır.
sevgili sözlük sizden ricam sosyal mecralarda rt etmeniz. bodrum çevresindeki yakınlarınıza haber vermeniz. ayrıca varsa bildiğiniz başka bir yöntem benimle paylaşmanız.
şuana kadar denediğim yöntemler şunlar:
-kumunu evinin etrafına dökmek.
-bodrumdaki tüm veterinerlere haber vermek.
-ilan bastırıp her yere asmak.
-twitter , instagram ve facebookta tüm kayıp hayvan sayfalarına paylaştırmak.
-hayvansever olarak bildiğim çok takipçili hesaplardan paylaşmasını rica etmek.
-hayvan satılan/sahiplendirilen her türlü siteyi sürekli taramak
-bodrum ve ilçelerinde paylaşılan bütün fotoğrafları takip etmek.
-sokak sokak otel otel elimizde mama kutusuyla aramak.
İletisim;
05551810885