-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
selam herkese aklıma takıldı acaba altyapısı blogger olan bir site wordpress ile ilgili içerik paylaşımları yapması (örneğin wordpress nasıl kurulur, wordpress eklenti kurulumu gibi) garip karşılanırmı. yani blogger kullanıp wordpress hakkında içerikler yayınlamak bana biraz alakasız gibi geliyor yoksa benmi kuruntu yapıyorum. sizlerinde fikrini almak isterim.
Kişisel Blog Sitem: https://ferhatarslan.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
20 / E
-
Meslek
BİLİŞİM ÖĞRENCİSİ
-
-
Ad Soyad
B** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
blogger site kurmanıza olanak sağlar. İçerik üretmek de size kalır. İstediğiniz içeriği paylaşabilirsiniz. Nasıl haber, magazin ve teknoloji hakkında içerik üretiliyorsa wordpress ile ilgili içerik de üretilebilir. Herhangi bir sorun olmaz. Önemli olan bilgiyi verebilmek.
1 kişi bu mesajı beğendi.
OKUL DEDİĞİN NE DİR Kİ ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
beratmemisoglu adlı üyeden alıntı
blogger site kurmanıza olanak sağlar. İçerik üretmek de size kalır. İstediğiniz içeriği paylaşabilirsiniz. Nasıl haber, magazin ve teknoloji hakkında içerik üretiliyorsa wordpress ile ilgili içerik de üretilebilir. Herhangi bir sorun olmaz. Önemli olan bilgiyi verebilmek.
yorumunuz için teşekkürler bir tanıdık şey demişti "
madem wordpress hakkında içerik üreteceksin ozman niye blogger kullanıyorsun diye sormazlarmı sana" fln demişti benimde bir aklıma takıldı sorim dedim. tekrar teşekkürler :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web & Medya
-
-
Ad Soyad
T** H**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Bir çok blogger anlatımı yapan site wordpress kullanıyor. Aslına bakarsan full html sitelerde wordpress anlatımı da gördüm yabancılarda. Bana kalırsa scriptin ne olduğunun pek önemi yok. Burada karar vermeniz gereken bence blogger'ın size yetip yetmeyeceği olmalı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
C** B**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Yersiz bir kuruntu bknz: her haltı paylaşan haber siteleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
tolhur adlı üyeden alıntı
Bir çok blogger anlatımı yapan site wordpress kullanıyor. Aslına bakarsan full html sitelerde wordpress anlatımı da gördüm yabancılarda. Bana kalırsa scriptin ne olduğunun pek önemi yok. Burada karar vermeniz gereken bence blogger'ın size yetip yetmeyeceği olmalı
yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bilgi vereceksin sonuçta platformun ne olduğunun bir önemi yok, sosyal medya profilinde bile bilgi paylaşabiliyorken.