-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
cevirmen
-
-
Ad Soyad
K** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
:norespond:
Merhaba dostlar,
Asus X553M laptop ekran değişimi yapmam gerekiyor ancak hiç tecrübem yok. Bazı videolar seyrettim ve değişim pek zor gözükmüyor. Sanırım yapabilirim.
İki sorum var; lcd ekranı alırken dikkat etmem gereken bir durum var mı? Herhangi bir satıcıdan sipariş verebilir miyim?
Diğer sorum ise ekran kapağını açma ile ilgili. İzlediğim bütün videolarda benim lap top modeli gibi menteşe yok.
O yüzden nasıl açılacağı konusunda hiç bir bilgim yok. Bilgisi olan dostlardan tavsiyelerini bekliyorum.
Her türlü İngilizce icerik icin pm ile ulasabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
cevirmen
-
-
Ad Soyad
K** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tavsiyesi olan?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Operaio Specializzato
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Ekranı açabilirisin, klipslerle kapatılıyor herhangi bir banka kartı veya herhangi bir kart ile yukarıdan aşşağıya veya tersine bastırarak açarsın. açtıktan sonra bilgiyasarın sağ alt koşelerinde vidalar göreceksın. Eğer vidaların üzerinde herhangi bir kaplama yani plastik kapak var ise onuda kart aracılığıyla kaldırabilirsin.
Tabi bunları yapmadan önce arkadan vga bağlantısını ve elektrik bağlantısını soketlerinden cıkartmalısın sonrası saten lcd eline gelecektir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
cevirmen
-
-
Ad Soyad
K** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu modele uygun Lcd herhangi bir saticidan siparis verebilir miyim? Daha dogrusu nereden siparis verecegimi bilemedim. Guvenilir bir satici olup olmadigin bilemiyoruz ki.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hocam Denizli'deysen eğer ben değiştirivereyim ekranınızı. Ekranlar klipslidir dış kısım plastiğinde. Plastik çıkınca zaten vidaları görürsünüz. Sadece değişim yaparken kablolara dikkat edin ekran arkasındaki.
1 kişi bu mesajı beğendi.