-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
web master
-
-
Ad Soyad
E** İ**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaslar Siteye giren kişilerin
İP Adresini
Telefon modelini ya da tarayıcısını
ve kac saniye kaldığını kaydeden program aranıyor.
Programın kullanım amacı:
Kişilerin internet sitesine telefon ipsini resetleyerek yaptığı tık saldırılarını tesbit edip loglarlar ile birlikte savcılığa verilmek üzere kullanılacaktır.
Yapabilecekler pm yoluyla ulasabilirler
emreyvz
.NET Core & Angular & PHP
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Yandex Metrica kullanabilirsiniz. Birkaç satırlık entegrasyonu var. Bu istediklerinize ek olarak kullanıcıların mouse hareketlerini dahi izleyebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
web master
-
-
Ad Soyad
E** İ**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bize mause hareketlerinden ziyada tesbit için bu bilgiler lazım özellikle 1 2 saniye sitede durup çıkanlar gerekli. saldırı yapanlar
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bunla ugraşcagına bi database aç giren ip leri tut time değerlerini tut eger üst üste girerse git google a falan yonlendir :D yada firewall ın varsa banla geç en basit mantık bu bence
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
bilgisayar mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bunu sunucu kayıt defteri zaten tutuyor oradan süreleri süzerek bulabilirsiniz ayrı bir yazılıma bence gerek yok .
ama sıkıntı şu olur. Biri sitenizi ziyaret eder 3-5 sn bakar çıkar . bu o kişinin sitenize saldırı yaptığı anlamına gelmez. Kısacası sitenizde kötü amaçlı olanlar ile sadece ziyaret edenleri süreye bakarak ayırt etmeniz sizi doğru sonuca götürmeyecektir derim .
Sunucuya firewall kurmanız ve sitenizde kötü niyetlerin eriştikleri dosyalar ile birlikte kayıt altına almanız daha doğru olur .
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
yanlışsın ! adam siteye girdi 3 5 saniye baktı çıktı sonucda siteden 1 kere veri çekti ama adam ddos yaptı 3 5 saniyede siteden 100 kere veri çekti :) olaya soyle bakalım twitter a robot yazmıştım zamanında twitter dioki 1 saatte 10 twit atar normal bir insan sıkıntı yok ama 1 saatte 100 twit atıyorsa o zaman robottur :) cünkü normal insan 100 kere twit atamaz ! buda boyle bir şey normal insan 3 5 saniyede 100 kere aynı sayfayı açamaz :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
bilgisayar mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
tam olarak anlamadım . Neden yanlışım . ben demedim ki 3-5 saniye ziyaret yapan sitenize saldıramaz .
Dedim ki , 3-5 saniye sitenize bakıp çıkan birisi sitenize saldırmamış olabilir sadece süreye bakarak bu kişi websiteme saldırdı diyerek savcılığa gidip sözkonusu IP yi vermek ne kadar doğru olur .
dedim ki sadece süre değil ,sunucuda başka şeyleri de saldırı yapıldığını kanıtlayacak şekilde kayıt altına almak gerekir. yoksa 3 sn bakıp çıkanı kayıt altına alıp bana saldırdı demek te doğru değil .Söylediğim bu .