-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İmam Hatip
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tevfik adlı üyeden alıntı
Antiseo çalışması yapıyor çünkü karaktersiz rakiplerin. Senin düşmen için elinden geleni yapıyorlar! Adam gibi rekabet eden yok maalesef
bende kendı sitemde böyle birşeyden şüpheleniyorum nasıl önlem alacağız.sitem önceden cok iyidi bu senelerde bitti üstelik benim yazılarımı alanlar benim sitemden önde.
http://dhbt.blogspot.com.tr Deneme
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İnternet
-
-
Ad Soyad
S** P**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
aynı şey benimde başıma dert oldu. Çok zor anahtar kelimelerde 10-13 arasına gelmiştim haziran sonrası bir anda dibe çöküş başladı. Şu an o anahtar kelime de ilk 10 sayfa da bile yokum
yk22
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bence insanların söylediği dogru. Google güncellemesi ile alakali. Siten günlük 3500 4000 leri gördüğünde de o sorunlar ve eksikler vardı.
Google'ın formülü coca cola nın formülününden dahi gizli tutuluyor. Coca cola nın formülü sabit değiştirilemez. Fakat işi gereği Google formülü değiştirebilir. Google her ihtimale karşı formülünü çözebilen usta seocular site sahipleri olmuştur prensibi ile her ihtimale karşı habire degistiriyor. Başları ayak ayakları baş yapıyor. Bu yöntemle olayı daha karmaşık hale getiriyor. Bu benim kişisel düşüncem.
1 kişi bu mesajı beğendi.