-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
İT
-
-
Ad Soyad
F** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba mobil oyun sektörüne girmek mantıklımı. aklıma radyo uygulaması geldi ve aylık 500 lira reklam parası ayırmayı düşünüyorum kar getirir mi? veya sizin önerebileceğiniz bir şey var mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
nasıl olcak bu radyo insanlar kendi radyolarını açıp yayınmı yapacak :D yemin ederim kafamda o var şuan bak yeminle :D oyun işine gelince istersen team verim şuan uygulamanın içine basit oyunlar yazmaya başladım aynı kafadayız yani :D deniycen kral olana kadar deniycen durmıycan varmı başka çare :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
İT
-
-
Ad Soyad
F** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
hayır Türkiyedeki tüm radyolar olucak playstoredeki radyolar gibi. para yatırsak getirisi olur mu onu çok merak ediyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
aga onu karnaval yapıyor zaten sana yaptırmazlar telif isterler
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
İT
-
-
Ad Soyad
F** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
playstordeki diğer radyo uygulamalar nasıl telif yemiyor?
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Serbest meslek
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Mobil sektöre ya tutarsa kafasıyla girmeyin zarar edersiniz hocam tavsiyem YouTube ye içerik üretin reklam bütçesini de kanalınızın tanıtımında harcayın
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Engineering Director
-
-
Ad Soyad
T** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
mobil oyun becerebiliyorsanız yapmanızı tavsiye ederim.
unity bu knuda en optimum framework diyebilirim.
oyun basit bir şey olsun özellikle. "hyper casual" kategorideki oyunlar hem basit hemde hızlı tüketilir oluyor.
https://www.linkedin.com/in/turgaycan/
Kaliteli kod yazılır.. (Günlük/Saatlik ücreti ile)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** C**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam birçok radyonun olduğu bir uygulama yaptırmak istiyorsunuz sanırım. Aylık 500 lira reklam bütçesi ayırabiliyorsanız olabilir ama ayıramıyorsanız bence bu işe girişmeyin. Benim de radyo uygulamam vardı, kullanımı çok hoştu ama ben reklam ücreti yatıramayınca benim uygulamam çok çok çok geride kaldı. Eğer sıfırdan uygulama yazdıracaksanız en az 1 yıl boyunca reklam yapmayın çünkü uygulamada illa ki hatalar çıkacak, o hataları düzelteceksiniz. Var olan bir radyo uygulamasını devralabilirsiniz, bu daha mantıklı olur. Hataları giderilmiş, kullanıcıları var olan uygulamayı satın alıp, o uygulama üzerinde direkt reklam kampanyası yapabilirsiniz.