-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
bilgisayar mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hayırlı olsun
- Metinden okuma yapıldığı için sayfaların çevrilmesi sırasında ses kayda girmiş
-Metin ile görüntü zaman zaman alakasız kalıyor , Çöplerden bahsederken inekler ekranda kirlilik anlatımı yapılırken çöp göstermek ses ile görüntüyü birbirine bağlayacaktır .
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
arkadaşa katılıyorum. Ayrıca seslendirme metinden okunduğu hissini veriyor, asıl olay onu ortadan kaldırmak.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Master & Grafiker
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
merhaba tebrik ederim. Yalnız ses çok kötü ve direk düz metinden okunmuş hissiyatı veriyor.
Da kelimeleri çok bastırıyorsunuz.
Wp Kurulum♥Wp Optimize♥Wp Seo Çalışması♥Wp Tema Kurulum♥Android Webview Uygulama♥Grafik Tasarım
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Social Media
-
-
Ad Soyad
G** D**
-
-
-
Ticaret
74, (%100)
İlk videonuza göre bence iyi tabi ki eksikleri söylemek gerekiyor zamanla halledersin.
Video bence görsel olarak sınıfta kalmış ,yani biraz renklendirilebilir , şablon vs. önemli yerlere yazılabilir.
Anlatım olarak zamanla iyi olur
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / K
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Gayet güzel ama arkadaşlara ben de katılıyorum, iyi çalışmalar :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Mesleksiz
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
ilk video için bazı aksaklıklar kabul edilebilir ancak ilerisi için fikir olması adına yazıyorum.
Ses sorunu var bu sorunu çözmeniz gerekiyor ses kaydını ne ile yaptınız bilmiyorum ama telefondan yapıyorsanız bi condenser yaka mikrofonu işinizi çözecektir. Eğer pc den yapıyorsanız usb bm 300 fazlasıyla yeterli olacaktır.
Daha sonrasında kendinizi de çekme planınız varsa herigo vlog set hem tripod hem ısık hem de shutgun mikrofon seti ile oldukça iyi işler çıkarırsınız.
Aynı zamanda kitaptan okumussunuz sayfa sesleri geliyor bunu bir video edit programı ile silmeniz gerekir editleri telefondan yapıyorsanız capcut pc den yapıyorsanız movavi yeterli olacaktır.
Bence seslendireceğiniz metinleri kendiniz hazırlamalısınız.
Yanlış anlamayın sadece ilerisi için fikir vermek adına yazdım
Muratcamoglu.com