Webarazzi
<?php print("Webarazzi"?>
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Birtekno'loji Sahibi
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Merhaba arkadaşlar google üzerinde oldukça başarı sağlarken birden sitemin hitlerinin düştüğünü gördüm ve site:webarazzi.com yaptığımda tüm içeriklerim çince farklı bir yazılar ile değiştiğini gördüm hemen hemen hepsi değişmiş neden olur bu sorun ve nasıl çözebilirim ?
Cazipo.com- 2. el ve sıfır ürünlerde en iyi fiyatlarla burada! Güvenle al, kolayca sat!
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Html Php Öyreniyorum
-
-
Ad Soyad
N** I**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Virüs bulaşmış Hocam Admin Şifrenizi CPanel ve PHPMYADMİN şifrenizi değiştirin
Canva Pro Lisansı Arayanlar İletişime Geçe Bilir
efokul
www.epingen.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Bilgisayar Uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Sitenize erişim sağlayamıyorum ama wordpress ise eğer sağlam virüs temizleme işi yapan kişilerle iletişime geçip komple veri tabanı virüslerinizi silin. Cpanel, phpmyadmin şifrelerinizi de değiştirin.
⭐ epingen.com⭐
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
T** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Aynısı benim başıma geldi maalesef.Siteme yabancı kaynaklı alakasız içerikler eklenip yönlendirme yapılıyordu.Siteniz virüs yemiş hocam geçmiş olsun. Öncelikli işiniz tüm şifrelerinizi değişmeniz. ( phpmyadmin , cpanel , wp giriş ) Sonrasında veritabanına girip alakasız satırları temizleyin, wp-content ve wp-admin içerisinde detaylı bir arama yaparak alakasız tüm dosyaları silin (öncesinde yedeğini alın) .En son olarak wordfence eklentisi indirip genel bir tarama yapın size hangi dosyaların wordpress çekirdek dosyası olup olmadığını söylüyor. Ayrıca orjinali değişmiş ve ya alakasız bir dosya varsa bunları belirtiyor.