-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhabalar, yükselişte olan bir web sitem var ve artık içerik olarak çok daha farklı yaklaşımlar yapmalıyım.
Sizce teknoloji ve genel blog dalında hangi kategoriler hit getirebilir ? konu ve içerik bulmak hit açısından biraz zor :))
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Seo Uzmanı
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Doğru teknoloji paylaşırsan hit getirecektir. Ama içeriğin doğal olması çok önemlidir. Açacağınız konunun anahtar kelime analizini çok iyi yapmalısınız. Ben samsung sam nedir konusunu açtığımda bir kaç yazı okudum ve kafama göre kısacık bir makale yazdım. şimdi samsung sam nedir yazdığınızda google dan her gün en az 50 hit geliyor :)
Bilmemek değil, öğrenmemek ayıptır...
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
uc satıcısı
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
güncel teklonojik eşyaların sızdırılan bilgileri onunla ilgili yorum yapan ünlülelerin vs diye gider böyle şeyler paylaşıp güncel kalırsan hit alacağını düşünüyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İçeriklerinizi hit almaya yönelik değil de direkt kullanıcı odaklı yaparsanız zaten hedef kitle ile ne paylaşırsanız paylaşın özgün olması şartıyla tutacaktır. Başarılar dilerim.
Marka Tescil
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba evet bize ait. Ticimax kullanıyoruz sebebi SEO açısından daha önce deneyimlemiştik daha başarılı olduğunu düşünüyorum. Eksiği çok ama diğerlerinin de eksikleri var. Bir de biz aldığımız zaman ciddi bir kampanyaları vardı o da etkili oldu.
Marka Tescil