Alüminyum Boru

Alüminyum boru ürün çeşitleri ile her zaman kaliteden ve güvenden taviz vermeden hizmet veren firmamız için müşterilerimizin memnun kalması çok daha önemli bir yere sahip olmaktadır.

Endüstri sektöründe çok uzun yıllar hizmet veren firmamız her türlü ürün çeşitlerinde olduğu gibi alüminyum boru hizmetlerinde güven içinde çalışmalarına devam etmektedir.

Yüksek kalite malzemeler ve en son sistem teknolojik ekipmanlar kullanarak en güvenilir hizmetleri veren firmamızda işinde uzman olan profesyonel ekibimiz her konuda yardımcı olmaktadır. İhtiyacınız olan kaliteli alüminyum boru çeşitleri için hiç zaman kaybetmeden firmamız ile iletişime geçmeniz yeterli olacaktır.

Alüminyum Boru Nedir?

Her türlü tesisat ve diğer alanlarda kullanılan alüminyum boru gümüş renkte olup hafif yapılı olan bir metaldir. Endüstri alanında çok sayıda yerde hafif özellikte olması nedeni ile tercih edilmektedir. Dünya ekonomisine çok daha önemli katkıları olan alüminyum uzay ve havacılık sanayisinde çok daha fazla kullanılmaktadır. Bu tarz borular hafif malzemeler olmasından dolayı ağırlığın ve hareketliliğin çok daha fazla olduğu ortamlarda kullanmaya müsait olan profillerdir. Alüminyum ısı iletme kapasitesi çok daha yüksek olması sayesinde ısı kontrolünün çok önemli olduğu kullanımlarda tercih edilen bir malzeme olmaktadır. Her zaman yüksek kalite hizmetleri ile diğer firmalar arasında farkını ortaya koyan firmamız her alan için uygun olan alüminyum boru hizmetleri güven içinde sizlere sunmaktadır. Her alanda kullanmak istediğiniz ürünler için her zaman firmamızdan yardım alabilirsiniz.

Alüminyum Boru Kullanım Alanları

Alüminyum boru özellikleri ve avantajları sayesinde pek çok alanda kullanım alanlarına sahip olmaktadır. Alüminyum boru kullanım alanları şunlardır;

Sokak aydınlatma direkleri, park ve bahçe aydınlatma direkleri, cadde aydınlatma direklerinde kullanılan alüminyum aydınlatma direği çeşitleri kullanılmaktadır,
Paslanmaya karşı son derece dayanıklı olan alüminyum boru profiller çamaşırlık borularında çok fazla kullanılmaktadır,
Portmanto, mobilya ile dolapların askılık boruları alüminyum boru profil çeşitleriyle yapılarak çok daha uzun ömürlü olması sağlanarak kullanılmaktadır,
Perdelerde ve rustikler gibi alanlarda çok daha estetik görünüm ile hafiflik önemli olmaktadır. Bu neden ile boru profiller tercih edilmekte ve buralarda kullanılmaktadır,
Temizlik malzemeleri paspas ve süpürge saplarında hafif, paslanmaz özellikleri sayesinde alüminyum borular kullanılmaktadır. Bunların yanı sıra cam temizliklerinde kullanılan teleskopik borular hafif olması nedeni ile alüminyumdan imalatı yapılmaktadır,
Merdiven küpeştelerinde özel deşeli alüminyum boru çeşitleri çok daha fazla kullanılmaktadır.
Alüminyum boru kullanım alanları özellikleri ve avantajları sayesinde pek çok sektörde de tercih edilmektedir. İşte ürün çeşitlerinin kullanıldığı sektörlerden bazıları şunlardır;

Otomotiv sektöründe radyatör ve klima bölümlerinde kullanılmaktadır,
Buzdolabı sektöründe,
Isıtma ve soğutma sektöründe,
Pişirici sektörü ve fırın imalatçıları,
Serpantin alanında,
Gaz borusu alanında,
Evaporatör alanında alüminyum borular kullanılmaktadır.
Yüksek kalite malzeme kullanımı ile pek çok alanda kullanılan alüminyum boru kullanımları çok daha yaygın bir hal almaktadır. Uzun yıllar kaliteli hizmetleri ile adından söz ettiren firmamızdan her konuda yardım alabilirsiniz. Merak ettiğiniz tüm konular için detaylı bilgilere sahip olmanıza yardımcı olan işinin ehli özel eğitim almış profesyonel ekibimiz ile irtibata geçebilirsiniz.

Alüminyum Boru Çeşitleri Nelerdir?

Özellikleri ve avantajları ile çok sayıda alanda kullanılan alüminyum boruların farklı çeşitleri bulunmaktadır. Alüminyum boru çeşitleri şunlardır;

Yuvarlak tüpler,
Yivli borular,
Profil boruları,
Duralumin tüpleri,
Alüminyum takviyeli borular,
Genel olarak alüminyum boru çeşitleri müşteri ihtiyaçlarına göre sınıflandırılmakta ve imalatları yapılmaktadır. Sanayi, inşaat, gemicilik, endüstri ve bunlar gibi alanlarda çok daha fazla tercih edilmektedir. Her türlü ihtiyaç doğrultusunda en kaliteli ürün hizmetleri sunmakta olan firmamızdan her zaman her konuda detaylı olarak yardım alma fırsatını yakalayabilirsiniz.

Yuvarlak tüpler; Yuvarlak alüminyum boru tüpleri daha çok sıcak ve soğuk su sistemleri yapımında kullanılmaktadır. Isıtma sistemlerini düzenlemek amacı ile bu tarz çeşitleri tercih edilmektedir.

Profil Boruları; Profil boruları yapım aşamasında çok daha fazla kullanılan alüminyum boru çeşitleri olmaktadır. Bu tarz borular oval, kare, dikdörtgen, düz oval gibi şekillerde satışları yapılmaktadır.

Yivli Borular; Virajlı döşeme alanlarında yivli borular tercih edilmektedir. Bacalar, gaz taşıyan boru hattı, havalandırma sistemleri ve bunlar gibi yapıların düzenlemesi adına bu boru çeşitleri kullanılmaktadır.

Alüminyum Takviyeli Borular; Isıtma ve su temini alanlarında alüminyum takviyeli borular çok daha yaygın bir şekilde kullanılmaktadır. Daha önce zamanlarda yoğun ısıtma tesisatlarında çok sık kullanılmakta olan bu boru çeşitlerinin dezavantajı iki katman arasında yer alan alüminyum eğilmesi halinde zarar görmekte ve işlevini kaybetmektedir. Bundan dolayı günümüzde çok fazla tercih edilmemektedir.

Duralumin Tüpleri; otomotiv, inşaat ve uçak gibi alanlarda çok daha yaygın olarak kullanılmaktadır. İçi boş olan profil çeşitleri olan bu ürünler büyüklüğü ihtiyaca göre daha farklı olmaktadır.

Her türlü alüminyum boru çeşitlerinin yer aldığı firmamızda ihtiyaç doğrultusunda en kaliteli ve en güvenilir ürünleri elde etmeniz mümkün olmaktadır. Firmamız için her zaman müşterilerimizin memnun kalması ve güven duyması çok daha önemli bir yere sahip olmaktadır. Farklı özelliklerde, çeşitlerde ve türlerde olan alüminyum boru çeşitleri için hiç zaman kaybetmeden firmamız ile iletişime geçmeniz yeterli olacaktır. Böylece en kaliteli ürün çeşitlerini alanında lider olan firmamızdan güven içinde almanız mümkün olacaktır.

Özellikleri Nelerdir?
Farklı ölçülerde ve çeşitlerde olan alüminyum boru özellikleri sayesinde pek çok alanda kullanılmaktadır. Boru özellikleri şunlardır;

Korozyon direnci, korozyona karşı göstermiş olduğu direnç gelmektedir.
Şekillendirilebilme yeteneği, bu ürünlerin sıcak ya da soğuk yöntem kullanılarak çok daha kolay bir biçimde şekil alması mümkün olmaktadır.
Çok iyi düzeyde iletken olması, ürünün hem elektriği hem de tüm ısıyı çok daha başarılı bir biçimde iletme özelliğine sahip olmasıdır.
Kolay eklemlenebilir olması, alüminyum boruların çok daha avantajlı olmasına yardımcı olan ara eleman ile çok daha fazla uyuma sahip olmasıdır.
Sağlıklı yapıya sahip olması,
Geri dönüşüme uygun olma kolaylığı,
Hafif bir yapıya sahip olması,
Pek çok özelliklere sahip olan alüminyum boru çeşitlerini temin etmek için her zaman firmamızdan yardım alabilirsiniz. İhtiyacınız olan ürün çeşitlerini kaliteli ve güvenilir hizmetlerin tek adresi olan firmamız ile irtibata geçebilirsiniz.

Tercih Sebepleri Nelerdir?

Alüminyum boru çeşitleri kullanımı çok daha yaygın olan çok sayıda özellikleri ve avantajları bulunan ürünlerdir.tercih sebepleri şunlardır;

Tüm hava koşullarına uygun olması,
Kullanıldığı alanlarda yiyecek, sıvı ve gazlara etkisinin olmaması,
Darbelere karşı dayanıklı olması,
Dış etkenlerden etkilenmemesi,
Kolay şekil alabilmesi ve ihtiyaca uygun olarak kullanılabilmesi,
İç ya da dış alanlarda uzun zaman kullanılabilmesi ile bulunduğu ortamlara uyumlu olması,
Alüminyum boru fiyatları firmamızda çok daha uygun olup bütçeleri fazla zorlamaz. Fiyatlar genel olarak ürün çeşitlerine ya da ölçülerine göre daha farklı olmaktadır. Firmamızdan aldığınız tüm hizmetlerden kesinlikle memnun kalacaksınız.

https://www.sozubirmetalbakir.com/



Öne Çıkar (0 oy)