MEDYAPANEL.NET | Türkiye'nin En İyi Destek Veren Smm Paneli | Kurumsal Ajans Farkı | Anlık ve Uygun Hizmet |
472 Mesajlar | 210.634 Okunma | ||
310 | 154.921 | |||
31 | 27.576 | |||
Hemen tıklayın, sizin de ilanınız burada sabitlensin! |
MedyaPanel hocam bakiye yükledim hesabıma ulaşmadı henüz kontrol edermisiniz siteyi
Canlı destekten bize ulaşabilirsiniz.
Yaklaşık 20 dakika konuştuk tüm sorularıma açıkça ve dürüstçe cevap verdiler, biraz önce üyelik oluşturdum bakiyemi yükledim, ilk siparişimi verdim sorunsuz gerçekleşti, hem dürüst hem profesyoneller, uzun süreli çalışacakları birini buldular keza bende öyle :) tekrar buradan teşekkürlerimi iletiyorum ilgi ve alakaları için
Anlık Hizmet Kaliteli Servisler
Mesaj 1 defa düzenlendi. Son düzenleyen: medyapanelnet (28.09.2022 16:40)
Yaklaşık 20 dakika konuştuk tüm sorularıma açıkça ve dürüstçe cevap verdiler, biraz önce üyelik oluşturdum bakiyemi yükledim, ilk siparişimi verdim sorunsuz gerçekleşti, hem dürüst hem profesyoneller, uzun süreli çalışacakları birini buldular keza bende öyle :) tekrar buradan teşekkürlerimi iletiyorum ilgi ve alakaları için
Biz teşekkür ederiz, memnun kalmanıza çok sevindik. Aramıza katıldığınız için çok mutluyuz.. 🙏
Selamlar. yabancı takipçi var mı? yoksa saadece Türk mü fiyatlandırmayla ilgilide pm lütfen
Selamlar. yabancı takipçi var mı? yoksa saadece Türk mü fiyatlandırmayla ilgilide pm lütfen
Merhabalar, panelimizde türk, yabancı veya direkt ülke bazlı takipçi servislerimiz mevcuttur. Bir çok servis olduğu panelimizi ziyaret edip fiyatları gözden geçirmenizi tavsiye ederiz :)
merhaba hocam öncelikle hayırlı olsun. fakat görünüş olarak ve yazı fontları biraz kötü biraz daha güzelleştire bilirsiniz aslında. iyi çalışmalar.
TÜRKİYE'NİN EN UCUZ SMM PANEL BAYİSİ ~ bayiseda.com