netbozum
tr.link

İnternet pakedim olmasada birsiteye bağlanmk

16 Mesajlar 2.039 Okunma
acebozum
tr.link

mergup0920 mergup0920 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.05.2018
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek web tasarım
  • Konum Denizli
  • Ad Soyad M** U**
  • Mesajlar 6
  • Beğeniler 2 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
Wm aracin da megerse bu islerden anlayanlardan çok stendupçılar varmiş. Neyse yinede engin bilgilerinize tesekkurler bugun turkcell kurumsaldan apn hizmeti alarak amacıma ulaştım. Yakında play store de uygulamalarimi bulabilirsiniz 1.si internet paketine ihtiyac duymayan whatsap tarzi bir uygulama digeride ayni sekilde kullanicinin internet paketine ihtiyac duymadan dinleyebilecegi radyo . Tabi asil amacim daha buyuk. coming soon
bbking

kişi bu mesajı beğendi.

googleasistan
reklam

CEMB CEMB WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.10.2016
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** B**
  • Mesajlar 315
  • Beğeniler 39 / 95
  • Ticaret 0, (%0)
kaç yıldır bu işlerle uğraşırım böyle bir konu ilk defa denk geldi bakalım daha neler göreceğim

bbking bbking WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 51 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** G**
  • Mesajlar 1066
  • Beğeniler 228 / 227
  • Ticaret 0, (%0)
Cevap veren arkadaşlardan kaçı İnternetin nasıl çalıştığını düşünmüş veya incelemiştir ?

Ben Şunu sorayım : Beynimi kullanarak (Telepati gibi) İnternete bağlanabilir miyim ?

Evet çok saçma dimi :) Ama IBM ve MIT yıllardır bu konu için araştırma yapıyor aramızdaki fark bu işte bu yüzden Bizde BÜ,OTTU, ITU gibi üniversiteler varken Orada MIT,CALTEC gibi üniversiteler var :)

Sorun paketlerin nasıl taşınacağı SMS gibi bir sistem olabilir , veya Radyo dalgaları olabilir Vs. Yani soru saçma değil cevaplar saçma

www.Hizliisler.com

turkeytrick turkeytrick Tanıtım Yazısı / Reklam Kullanıcı
  • Üyelik 23.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 642
  • Beğeniler 166 / 165
  • Ticaret 5, (%100)
Böyle birşey mümkün değil turkcellde mesela ücretsiz yaani ve yaay a giriyor bağlantı sağlıyorsun bunun üzerinden ise google youtube gibi vb platformları kullanabiliyorsun vpn programlari ile bunu mu kasteddin?

Teknoloji Haberleri Sitesinden 🔥 Tanıtım Yazısı 🚀 Satın Al! > https://bit.ly/3xzclQd
wmaraci
wmaraci

webloggi webloggi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.11.2018
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Web & Medya
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad T** H**
  • Mesajlar 2165
  • Beğeniler 925 / 926
  • Ticaret 12, (%100)
Pwa ile mümkün aslında niye bu kadar trol yanıt var anlamış değilim... tabi pwa tam olarak istediğiniz şeyi karşılamıyor ama nispeten aradığınız olay
bbking

kişi bu mesajı beğendi.

auyar auyar ⭐⭐⭐⭐⭐ Kullanıcı
  • Üyelik 10.12.2018
  • Yaş/Cinsiyet 23 / E
  • Meslek Grafik Tasarım
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad A** U**
  • Mesajlar 298
  • Beğeniler 173 / 172
  • Ticaret 6, (%100)
Kolay bir mantıkla web sitesine girdiğinizde karşı sunucu size dosyaları upload ile gönderir, siz bu dosyaları alıp download yaparsınız ve böylelikle web sitesini görüntüleyebilirsiniz.

Özetle upload işlemi olmazsa web sunucusu sorunlu olur ve erişiminiz olmaz. Aynı şekilde download işlemi olmazsa karşı sunucu size dosyaları gönderemeyeceği için yine erişiminiz olamaz.

Mümkün değildir.

💎 www.aliuyar.com 💎

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al