lostyazilim
tr.link

Makale Zamanlama Hakkında lütfen yardım

3 Mesajlar 517 Okunma
lstbozum
tr.link

bilgituneli bilgituneli WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.09.2021
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Web Tasarım
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 7
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar her gün kafamıza göre makale açmak mı iyi yoksa bunu zamana yayıp mesela her gün 3 makale ve her gün aynı saatler de mi açsak daha etkili olur sizce ?

wmaraci
reklam

aliozdem aliozdem WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.02.2021
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek bilgisayar programcısı
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 31
  • Beğeniler 7 / 6
  • Ticaret 0, (%0)
Bana kalırsa günlük yazabiliyorsan daha iyi hem siten google tarafından indexlenir hem de google sıralaman yükselir.Sonuçta google içerik olarak sık güncellenen siteleri seviyor ve bildiğim kadarıyla üst sıralara taşıyor.Ama şöyle bir şey de var 3 günde bir makale yazarsın, içerik olarak çok kalitelidir ve kullanıcıların her aklına gelen soruya cevap veriyordur bu da yeterli olabilir.Açıkçası sana kalmış yani hedefin tam olarak nedir ? Ona göre kendini analiz edip yazılarını yazman daha iyi olur diye düşünüyorum.

Kripto Borsacım - Kripto para piyasası haberleri https://www.kriptoborsacim.com/

Enozturk Enozturk WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek WebMaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 131
  • Beğeniler 22 / 42
  • Ticaret 0, (%0)
Haber sitesi ise hangi saatte yayınladığınızın veya günde kaç tane yayınladığınızın bir önemi yok. Belirli bir alanda makale yayınlıyorsanız, Google Analytics'den kullanıcılarınızın sitenizi en çok ziyaret ettiği saatleri tespit edip bu saatlerde yayınlayabilirsiniz.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al