-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Merhaba Arkadaşlar;
Yaklaşık, 3 Adet : pr 6 , 4 adet : pr 7 , 3 adet : pr 8, 4 adet : pr 2 ve üzeri;
Link alımı yaptım. ve nihayetinde hedef kelimede ilk sıraya gelebildim. ( ilk 500 de bile değildim. ) her gün takip ediyorum, google bez bebek gibi siteyi ordan oraya atıyor. bir gün 1.sıra diğer gün 4. sırada sonra diğer günler bakıyorum 2.sayfa bi sabit durmadı yerinde. bu kelimede sitenin 1.sayfada her hangi bir sırada sabit durması için siz değerli arkadaşlarımın değerli önerilerini dinlemek isterim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Bilişim / İnternet
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Hocam rakiplerde sizin gibi düşünüyor unutmayın onlarda boş durmuyor. Hedef kelimelerin ağırlıklı olduğu içeriklere ve link almaya devam edin. Hiçbirşey yapmadan 1. sırada kalmak çok zor günümüzde sürekli bir çaba içinde olmanız lazım kişisel fikrim tabi bu konuda daha uzman arkadaşlar var bu forumda sorunuza cevap vereceklerini umuyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Size tavsiyem eğer yüksek rekabetli bir kelimeyse ki aldığınız linklerden bunu görüyorum bir seo uzmanıyla çalışın.
Aldığınız backlinklerin size zarar getireceğini düşünüyorum çünkü o linkler kalktığında sitenizin kalitesinin eskisindende kötü olduğunu düşünecek google. Tavsiyem tanıtım yazısı almanız düzenli olarak. Ayrıca kaliteli wiki tanıtımları da kelime yükselişi sağlar. Fakat 5 liraya 10000 tane olandan bahsetmiyorum edu-gov-k12 gibi kaliteli - spam olmamış sitelein bulunduğu paketleri kastediyorum.
Ayrıca sitenizi iç seosu dış seodan çok daha önemlidir. İç seonuza da dikkat edin herşey backlink değil.
ApranaX
E-ticaret Yöneticiliği
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
E-ticaret Yöneticiliği
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Paravan Blog oluşturun destekleyin sitenizi, paravan blogta özgün makaleler yazarsanız yeriniz kalıcı olacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Google çalışanlarının tümününün işini bırakması gerekir yoksa çok zor
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
SEO Strateji Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Sitenizin içeriğine benzeyen web sitelerinden yada konulardan(tanıtım yazısı) anahtar kelime ve URL adresinizi direk ekleyerek makale satın alabilirsiniz...
BU ÇALIŞMALARDAN SONRA tanıtım yazısı almanız ve URL adresinizden backlink almanız sağlıklı olacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Google eğer o kelimede yükselmek için doğal olmayan şeyler yaptığını sezerse filtreye girersiniz. Filtreye girerseniz bir daha çıkmanız çok zor buna dikkat edin. Rekbati olan bir kelime değilse yerini koruyabilirsin fakat rakipler sürekli içeriğini güncelliyor ve backlink alıyorsa yerini koruman düşünülemez. Bu arada sakın seo uzamanıyla filan çalışayım deme. Kendi işini kendin gör.