-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Merhaba,
Bir haber sitesinde denk geldim, google amp sayfaların fişini çekiyormuş doģru mu?
knet
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
L** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Fişi çekme gibi bir ifade doğru değil, ancak bu Haziran güncellemesinden itibaren AMP sitelere verdiği değeri arka plana atmaya başladı. Artık AMP mobil sonuçlarda önemli bir öne çıkma kriteri olmayacak yani. Bir çok yabancı kaynakta bu bilgiye ulaşabilirsiniz.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web & Medya
-
-
Ad Soyad
T** H**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Komple kapanıyor yazıları sanırım clickbait diye tahmin ediyorum çünkü resmi bir açıklama yok bu yönde. Ancak amp'nin değersizleşmesinin ardından büyük çaplı bir kitle tarafından amp terk edilecek. Kullanım giderek azalacağı için doğal olarak zamanla yok olacak diye tahmin ediyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
M** İ**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Amp çok faydalı değil ads açısından beğenmedim ben.
https://muratisbilir.com.tr/xiaomi-sim-kart-etkinlestirilemedi-hatasi-cozum-203.html
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Amp pek çok eklenti ile uyumsuz. Tasarımı güzelleştirsin diye yaptığımız hiçbir detayı telefondan girenler göremiyor. Hatta bazılarının şeklini bozuyor. Bunun yanında telmaşa bir web sitesi teması, üstelik mobil uyumlu bile değilse bile amp ile öne çıkabiliyor.
Amp diğer eklentilerden google'ın kayırmasıyla öne geçti. Diğerleriyle uyum sağlamak için de hiçbir şey yapmadı. Ayrıca search comsole'da hiç sebep yokken eklenen bir video yüzünden bile hata verebiliyor. Sebebini hiç anlayamıyoruz.
Sonuçta, mobil uyumlu yapmak için uğraştığınız siteniz hiç uğraşmayanlara göre geride kaldı.
Olması gereken bence, mobil uyum>amp>mobil uyumsuz olmalı.
Fişini çekerse, ampyi her siteme kurmama rağmen memnun olurum. Hiç üzülmem.