-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
dsad
-
-
Ad Soyad
M** Z**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhabalar. Jenerik bir mesleki domaine forum projem var. Sizce Xenforo değer mi? Şu an çok fazla satın alasım var. Ancak 1500 TL az para değil. Ne dersiniz?
Ozi
.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Devoloper
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Önce projeden emin olmak lazım forum işi sıkıntı tutturmak mesele. çoğu kişi önce lisanssız yürüyor yürürse lisanslıya geçiyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem Personeli
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
70, (%99)
Önce ücretsiz forum sisteminden başlamanızı öneriyorum hocam sizlere baktınız dediğiniz gibi tuttu forumunuz ilerliyor. Bir arkadaşla anlaşarak istediğiniz forum yazılımlarından birine aktartabilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Lawyer
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
SMF, PhBB, MyBB gibi bir çok kaliteli alternatif var, önemli olan içerik ve çalışmak...
Lawyer
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
dsad
-
-
Ad Soyad
M** Z**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Ozi adlı üyeden alıntı
Önce projeden emin olmak lazım forum işi sıkıntı tutturmak mesele. çoğu kişi önce lisanssız yürüyor yürürse lisanslıya geçiyor.
Aslında emek vereceğim. Tutacağına emin gibiyim. Tutmazsa bile reklam yapamamaktan tutmaz. O da ileride maddiyatı sağladığımda yapacağımı biliyorum. Yani tutacak bir proje.
Peki lisanssız nasıl yürünüyor?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
dsad
-
-
Ad Soyad
M** Z**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
İçerik ve çalışmakta sıkıntı yok hocam. Yazılım gerçekten çok önemli? Öncelikle yönetimin panelinin beni tatmin edip, yapabileceğim şeylerin sınırı olmaması lazım yazılımda. Bu içerik ve çok çalışmam için en büyük motivasyon. O yüzden yazılıma şuan çok önem veriyorum.
Sizce bu şartlara göre satın alınabilir mi?
EmreKRMN adlı üyeden alıntı
Önce ücretsiz forum sisteminden başlamanızı öneriyorum hocam sizlere baktınız dediğiniz gibi tuttu forumunuz ilerliyor. Bir arkadaşla anlaşarak istediğiniz forum yazılımlarından birine aktartabilirsiniz.
Hocam öyle denedim ancak mybb gibi yazılımların yönetim panelini çok karışık. Ben içerik ve reklama ayıracağım zamanı yazılımı öğrenmeye ayırmak istemiyorum işin açığı. Bu yüzden Xenforo almak istiyorum. Bütçem var ama değecek mi bilimiyorum?
Bu şartlara göre sizce satın alınabilir mi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
3 yıl XenForo kullandım, paneli oldukça net fakat Mybb paneli de o kadar zor değil. Geçenlerde kurduğum siteme bakabilirsiniz örneğin: bisikletforum [.] net - tema ve eklentileri çok hoşuma gidiyor.
kişisel bloğ • tevfik.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
dsad
-
-
Ad Soyad
M** Z**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Tevfik adlı üyeden alıntı
3 yıl XenForo kullandım, paneli oldukça net fakat Mybb paneli de o kadar zor değil. Geçenlerde kurduğum siteme bakabilirsiniz örneğin: bisikletforum [.] net - tema ve eklentileri çok hoşuma gidiyor.
Siteniz hoş duruyor ancak Xenforo siteleri daha da hoş. Kullanıcı gözüyle bile fark ediyor. O yüzden Xenforodan başka şaşmayı düşünmüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Discourse kullanmanızı tavsiye ederim XenForo kullanana kadar hocam :) daha başarılı basit kullanışlı duruyor.
Olduğu kadar, olmadığı kader...
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Planlama
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Almaya deger tutacagindan eminseniz alin.
https://www.turkmaxi.org Webmaster Forumu