YouTube'de web odaklı eğitim kanalım var. Her gün olmasa da sık sık video paylaşıyorum.
- Ağustos'ta 4000 izlendim.
- Eylül'de 5000 izlendim.
- Ekim'de 6000 izlendim.
100.000 abone olunca da sosyal ağ kurmayı hedeflemekteyim.
Bu sürecime eşlik etmek isterseniz kanalıma abone olabilirsiniz :)
YouTube.com/ugurkilci
[SIZE=5]Ekim Ayı İstatistiklerim[/SIZE]
- 6170 izlenme aldım.
- 178,7 saat izlendim.
- 42 abone kazandım.
- En çok izlenen videom 500 izlenmeyle PHP ile Oyun Yapmak videosu oldu.
- 54600 görüntülenme aldım.
- Kanalımda bu ay aratılan kelimelerde 3. sırada *** var çünkü *** ile ilgili bir video hazırlamıştım. :)
- 2 katıl üyem var. Biri 2,5₺ ile diğeri 7,5₺ ile katıldı. Umarım daha çok katılanlar olur. :)
- Abone olmayan kullanıcılar %84. İzliyorlar ama bir türlü abone olmuyorlar. Çıldırmalık. :D
- Bu ay en çok Türkiye'den sonra Fas, Özbekistan ve Azerbaycan'dan izlendim. Neden Fas ve Özbekistan inanın bilmiyorum. :)
- Bu ay izleyenlerin %2,2'si kadın. Bu üzücü. Kadın yazılımcı çok az.
- İzleyenlerin %61'i 12-24 yaşındakiler.
[SIZE=5]Bu Ay Aldığım İyi Yorum[/SIZE]
[SIZE=5]Ekim Ayında Neler Yaşadım?[/SIZE]
- Bu ay çok zorlu geçmişti. PHP ile oyun yapmıştım. Online mafya oyunu. Onun sadece çekim ve yüklenmesi 75 saat sürdü. Ama sadece o kadarı ekstra pazarlamayı da eklersek 80-90 saat sürmüş olabilir. Sinir krizleri geçirdiğim zamanlar oldu. :D
- Ayrıca Ekim ayında hater muhabbetim oldu. Sürekli engellediğim biri başka hesaplardan gelip dürtüyordu. Onu dava edeceğimi söyledim sonra vazgeçtim çünkü 13 yaşında bir çocuktu.
- Discord sunucusu açtım ama sadece KATIL üyeleri yazıp konuşabiliyor. Diğer üyeler sadece görebiliyor. 2 tane katıl üyem olduğu için pek aktif değil. Yeni insanlar geldikçe aktifleşir diye umuyorum. :)
- OnlineEducation.Me isimli websitesi kurdum. Orada içerik konusunda sıkıntılar yaşıyorum. Halledeceğim inşallah. Önerilerinize de açığım.
- 500$'lık yarışmaya başvurdum ve 5 ile 7 Kasım'da yarışacağım. Şans dileyin. :)
YouTube'de video paylaşmaya devam edeceğim. Sizce Kasım'da 7000 izlenir miyim?