Değerli wmaraci üyeleri;
Forum üzerinden bir çok üyeye hizmet sağladım! (Kesinlikle ama kesinlikle hizmet sağladığım üyeler, rica ediyorum konuya yorum yapmasın, benim şak şakçılığa ihtiyacım yok!)
2010 yılından bu tarihe kadar yazılım ve web hosting sektöründeyim. 2016 yılına kadar forumlarda aktiftim, şuan hiç bir şekilde, hiç bir webmaster forumunda) aktif ticaret konum bulunmamakta! Daha sonra 2010 yılından bu yana aktif olan şahış şirketimi, LTD'ye geçirdiğimizde tekrardan forumlara giriş yapalım diyerek bir konu tasarımı ilanı açtık ; (Hiç bir şekilde isim vermeden konuşacağım)
1- Bir tanesi ile anlaştık, yarım saate arıyorum sizi dedi, aradan saatler geçti arayan soran yok
2- Bir tanesi ile anlaştık, teslim tarihinden 1 gün önce corona testim pozitif çıktı, işi teslim edemeyeceğim, ama atlatayım size ücretsiz hizmet sağlayacağım dedi (Kesinlikle ama kesinlikle geçmiş olsun, Allah şifasını versin, kimsenin hakkında kötü düşünmek istemiyorum)
3- En son bugun bir üye ile, bir hizmet için anlaştık, (kendi sitemiz veya projemiz değil! Müşterimizin hizmeti için!) ödemesini anlaşır anlaşmaz gönderdim. bknz:https://prnt.sc/1y2zw4x
Sert çıkmasam inanın sorun yaşayacaktık?
Şu son yaşadığım olay, inanım forumları bıraktığıma pişman etmedi. (Aradaki dürüst ticaret yapan işveren/iş alanı tenzih ederim.)