lostyazilim
tr.link

Aylık 12.000 TL Gelirli SMS Onay Sitesi Satılıktır - Kaçırma!

3 Mesajlar 783 Okunma
lstbozum
tr.link

anyela48 anyela48 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.07.2019
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Bilişim
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 6
  • Beğeniler 0 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
Aylık 12.000 TL Gelirli SMS onay Sitesi Satılıktır - Kaçırma!

Merhaba,
Siteyi özetleyecek olursam SMS onay sitesidir. Sabit müşteri ve marka değeri oturmuş bir sitedir. Her ay mevcut müşteriler ve yeni gelen müşteriler vardır.
Site Adres: sadece gerçek alıcılara verilecektir. (Akılda kalıcı premium seviye, .com uzantılı)
Sitenin aylık getirisi: 12.000 TL
Sitenin açılış tarihi: 2020
9.000 kayıtlı üyesi bulunmaktadır
Kategori, sitenin içeriği nedir: Dijital hizmet satış
Aylık hit sayısı: 20K civarı ( gerek görmediğim için analistik kurmadım siteye ama google tools ve diğer uygulama verilerinden ortalama hit görülebiliyor)
Ziyaretçi kaynağı: ( %50 ads %50 google)
Domainin yaşı: 1
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Dahil tüm sistemi vericem
Hosting dahil midir: Değil ama zaten aylık 15 TL gibi bir ücreti var. Aynı firmadan host alırsanız 5dk'da taşıma olmadan direkt devir edilebilir.
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb.. YOK

İstenen ücret: 55,000 TL'dir
Acil ihtiyaçtan dolayı satılıktır.
Sadece ciddi alıcılara site adresi verilir.

Detaylar;

Mevcut durum
Site şuan aktif ve gün geçtikçe büyüyor. Başka işlerimden dolayı çok fazla ilgilenemiyorum ilgi biraz artarsa gelirlerde çok rahat 2 katına çıkacağını biliyorum.
Sitenin domain ismi çok kalitelidir, googleden özelikle aratılarak bir çok giriş almaktadır. Sitenin tasarımı ve eklemelerinin bir çoğu benim tarafımdan yeniden düzenlendi böylece kullanıcı dostu ve rakiplerinden farklı bir duruma getirildi.

Sistem işleyiş
Sitenin işleyişini internetten çok az anlayan bir insan bile kolayca yönetebilecek şekildedir. Tüm sistem otomatiktir. Alacak kişi sadece aralıklarla kontrol etmesi yeterlidir. Fakat ekstra müşteri desteği verilirse gelirler çok daha fazla artacaktır.
Ayrıca siteye sadece üstün körü bir seo yapıldı. Bir çok önemli kelimede seo yapılır yapılmaz ilk sayfalara kadar yükseldi ama seo devam etirilmedi ona rağmen hiç azımsanmayacak organik hit almaktadır. Alacak kişi seodan anlamasa bile vereceğim talimatlara uyarsa çok kısa sürede zirveye oynayabilir google sıralamalarında. Ama zaten şuan herhangi bir ekstra seo ihtiyacı olmadan belirtiğim rakamları kazanmakta. Alan kişiye google reklamlarının ayarı yapılacaktır, isterse benim hesabımdan reklam devam edebilir.

Finans
Gelirlerin aylık 10k civarı kredi kartı ödemesinden, 2k civarı da papara, havale gibi yerlerden gelmektedir. Site gideri reklam, ürün için her şey dahil ortalama 4k civarıdır.
Ben ürün fiyatlarını minimum tutuyorum alan kişi karını artırabilir.

Neden satıyorum?
Hali hazırda 4 farklı sektörde projem mevcut. Artık hiç birine yetişemez oldum. Elimde ki projeleri azaltarak tek bir işe yönelmek ve kendime vakit ayırmak istiyorum.

Satış
Aydın / İzmir/ Denizli / Balıkesir / Muğla civarında yüz yüze satış gerçekleştirebiliriz.
Siteyi , çalışma şeklini ve ödeme detaylarını kanıtlarını gösteririm.
Sadece ciddi kişiler yazarsa sevinirim zaman değerli.

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

Sosyaldostum26 Sosyaldostum26 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.12.2020
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Afyon
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 7
  • Beğeniler 1 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Pm attım

<a href=“http://www.takip2021.com”>ucuz takipçi satın al</a>

fortehk fortehk WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek satış
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 320
  • Beğeniler 75 / 118
  • Ticaret 0, (%0)
Sahibini ve siteyi biliyorum, sektöründe değerli bir site ve uygun fiyata gidiyor. Alıcıya hayırlı olsun.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al