Merhaba Değerli Arkadaşlar!
Yeni bir startup diyebileceğimiz projeye sıfır nakit yoğun emek ile başlamış bulunmaktayım!
Herkesin bildiği ama bu işi farklı olarak yapmak istiyorum! Ve alt yapıyı da buna göre ayarlıyorum!
Olay şu:
Çevrimiçi bir pazar yeri kurdum! Burada herkesin bildiğinin dışında bir kaç farklı kategoride satışlar yapmayı planlıyorum! Bu Pazar Yeri sadece sosyal medyadan tek isimle satış yapacak! Bir çok farklı kategoride bir çok farklı araştırmalar yaptım. Şimdiye kadar sadece Deri Ayakkabı Bayiliği'ni WmAracı'ndan tanıştığım Sedat bey ile gerçekleştirdik! Kendisi aradığım bütün şartları, zorluk çıkarmadan bana sundu. Ben de kendisiyle sözlü bir anlaşma sağladım. Sağ olsun kendisi gayet ilgilendi benimle!
Öncelikle, şimdilik aşağıdaki kategorilerde satış yapmayı hedefliyorum! Zamanla bu kategoriler de genişleyecektir!
1- Erkek Kadın Ayakkabı
2- Kadın Erkek Giyim
3- Takı ve Aksesuar
4- Saat
5- Telefon Aksesuarları
6- Telefon Baskı Kılıfları
7- Kişiye Özel Baskı Ürünleri
Bu konularda web üzerinde ya da instagram'da bir çok tedarikçi mevcut! Ancak, geniş bir araştırmaya girince buralar hakkında da bir çok şikayetin olduğunu görüyorum! Bu yüzden, Forumda bu kategorilerde satış yapan toptancı ya da ürünlerini PM ile göndereceğim şartlarda satmak isteyen olursa lütfen iletişime geçsin!
Not: Şartları buraya da yazarım ama uzun yazıları herkes okumaz. O yüzden PM ile gönder istiyorum! :)
İyi Forumlar Dilerim :)