Arkadaşlar merhaba. Belki bilen vardır ama bilmeyen arkadaşlar için bir uyarıda bulunmak istiyorum.
Bionluk'ta gezinirken aşağıdaki bir ilana rastladım.
Ve bu durumun nasıl mümkün olduğu hakkında satıcı ile iletişime geçtim. Pek bir detaylı açıklama yapmamasına karşı çalışma sonrasında şöyle bir sonuç elde edileceğini söyledi.
Dolayısı ile bu durum dikkatimi çekti ve derin bir araştırma yaptım. Bununla ilgili detaylı bir yazıya rastladım. Reklam olmasın diye siteyi paylaşmıyorum. Ama Deneyenlerin işe yaradığını yorumlarda okudum.
VERİLEN LİNKLERE DİKKAT! Görüldüğü üzere Google'ın tüm internet siteleri kullanılarak, Sanki oralardan Backlink alınmış gibi Moz Manipüle ediliyor.
Ve dolayısı ile 1 ay gibi kısa bir sürede "Moz DA ve PA skorları ciddi anlamda arttırılıyor.
Bunu anlamanın yolu da şüphelendiğiniz sitenin Moz.com üzerinden analizini yapmanız. Sonrasında aşağıdaki görseldeki gibi google siteleri görülür ise bilin ki verdiğiniz o yüzlerce liralık tanıtım yazılarınız çöpe gitmiş demektir.
Forumda 100-250 TL bandında bir çok sitenin bu yöntemi uygulayarak tanıtım yazısı sattığını gördüm.
Paranın kolay kazanılmadığı bu dönemlerde, Emeğinizin, Beklentilerinizin ve paranızın Çöpe gitmemesi için;
Lütfen Moz Analizi Yaparak Emin Olduğunuz Sitelerden Backlink Alınız.
Saygılar..