Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır ara verdiğim makale, liste, çeviri, editörlük işine geri döndüm. İngilizce bir siteden çeviri ve ek olarak kendi araştırmalarımla hazırladığım bu listeyi satışa sunuyorum.

Toplamda 1189 kelimeden oluşan listenin satış fiyatı 97 TL'dir. 100 kelime 8 TL olarak ücretlendirdim. Saatler süren detaylı bir araştırmanın ürünüdür. Yakın zamanda Türkiye pazarına girmesi beklenen HBO Max platformu için güzel bir içerik olacağını düşündüm. Daha önce yazdığım işleri merak edenlere ara sıra içerik girişi yaptığım film ve dizi blogumun linkini aşağıya bırakıyorum, merak edenler inceleyebilirler. Sadece cümle ve kelime değişimi yaparak hazırlanan saçma sapan makalelerle karıştırıp yahu fiyat çok yüksek diye yorum yapmayın lütfen. Her işin bir hakkı vardır ve benim de işimin hakkı bu.

Bunun yanı sıra bir adet de 300 küsür kelimelik teknoloji haberi makalem var. Onu da Cnet üzerinden çevirdim. Haber günceldir, konusu ise Apple'ın son yıllarda Çin'de yaptığı 275 milyar dolarlık yatırımlarla ilgili. bunun da fiyatı 25 TL'dir.

Sitelerine adam akıllı özgün içerikler hazırlayabilecek editör, yazar arayan arkadaşlar iletişime geçebilirler. Güven problemi olanlar için makaleleri Makaleyaz.net üzerinden de satışa sundum, isteyenler oradan da satın alabilirler.

Mail: ecmelaziz@gmail.com

Blog linki: Ecmel'in Film Dizi Blogu