Sitene editör mü arıyorsun?
Özgün bir içerik üreticisi ihtiyacın mı var?
Tek işi makale yazarlığı ve editörlük olan birisine mi ihtiyacın var?
Sadece cümle düzeni değiştirilerek oluşturulmuş saçma sapan içeriklerden sıkıldın mı?
Google Translate ile yapılan çeviri haberlerinden bıktın mı?
İçeriğinin ziyaretçini memnun etmesinin yanı sıra Google tarafından da beğenilmesini mi istiyorsun?
İlk cümleden çöp olduğu anlaşılan, ziyaretçiyi sitede tutmayı beceremeyen makalelere para harcamaktan sıkıldın mı?

Soruları sen istediğin gibi çoğaltabilirsin, eğer cevabın 'Evet' ise benimle iletişime geçebilirsin. 2010 yılında başlayıp dönem dönem devam ettirdiğim, son üç yıldır ara verdiğim editörlük ve yazarlık işine tam zamanlı olarak geri döndüm. Sitesine kendi malı gibi bakabilecek birilerine ihtiyacın varsa ve bunun hakkını öderim diyorsan benimle çalışabilirsin.

İçeriğin siteye girişi dahil 100 kelime ücreti 3 TL'dir. İçeriği sen hazırla ben girerim diyorsan ücret yine 3 TL'dir. Gerekli resimlerle birlikte makaleleri hazırlayıp teslim ederim veya siteye kendim de girebilirim.

Aşağıya yazılarımdan birkaç örnek bırakıyorum;

Orta Dünya'nın Ayrık Vadisinden Dune'un Çorak Topraklarına

Geriye Sadece İsmi Kalan Kadın: Molly Bloom

Not 1: Yukarıdaki iki yazının olduğu blog bana aittir. 2013 yılında açmıştım, ayda yılda bir canım sıkılınca bir iki içerik girişi yapıyorum. Öylesine açtığım bir blogtur, tasarım ve düzene takılmayın.

Yılbaşında izlenebilecek en iyi filmler

Not 2: Bu listeyi dün hazırlayıp satmıştım, içerik bugün siteye girilmiş ve 'Yılbaşında izlenebilecek filmler' kelimesinde direkt birinci sıraya yerleşmiş.

Üç içeriğin de sinema ile ilgili olduğunun farkındayım, sinema ve teknoloji özel ilgi alanım olduğu için özel sipariş almadığım dönemlerde sinema ile ilgili kendim içerikler oluşturuyorum. İçerikleri yabancı sitelerden takip ederek buluyorum, Türkçe sitelere düşmeden hazırlandığı zaman çok daha etkili oluyorlar.

Uzun bir dönemdir çiftlik hayatı yaşadığım için yazarlığa ara vermiştim ancak son dönemlerdeki ekonomik problemlerden dolayı çiftliği kapatmak zorunda kaldım. Şu an tam zamanlı olarak makale yazarlığı ve editörlük yapmaktayım.

Daha önceki yıllarda satış yaptığım *** konu linkime BURADAN ulaşabilirsiniz.

*** üzerinden açtığım yeni konuma da BURADAN ulaşabilirsiniz.

Forum dışı iletişim: ecmelaziz@gmail.com