-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bu 1 TL'lik malın 0.99 yazılıp cazip hale getirilmesi gibidir.Burda hosting firmalarına tek katılmadığım taraf sınırsız paketlerin CPU sınırından bahsetmiyor olmalarıdır..Bunu gören kullanıcı sorgusuz sualsiz paket alıp ileride sıkıntı yaşayabiliyor.Sınırsız ibaresi konulsa da o paketin getirisi-götürüsü mutlaka iyi araştırılmalı ve firmadan ayrıntılı bilgi alınmalıdır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
efendi12 adlı üyeden alıntı
Hocam limitsiz diye bir şey yok alın hostingi biraz kapasitesini zorlayın hemen kapatıyorlar onların size cevap vermeden kapatma yetkisi var. bkz:
http://www.webadam.com aylık 4Tl verir download sitesi kurarım afadersin ama adamlar malmıda o kadar sunucuyu alıyorlar 4tl vermek varken ?
Hocam saten hostinglede download sitesi yürürmü bilinmez eğer adam akıllı projen olursa saten kanımca hostingle başlamazsın işe ama dediğim gibi normal bir site için sadece site dosyaları olması bence iyi değil.Yine sınırsız host trafik sağlayan bir firmaya mail attım aylık 5 dolarmı neydi dedikleri sadece site dosyaları olur du.Ama sanırım normal domain paketlerinde mesela 50 gb alan 100 gb trafikte bu 50gb alanı istediğimiz gibi kullanabiliyormuşuz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
emirhan
www.ozkula.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
hosting
-
-
Ad Soyad
E** C**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
Şuan kullanılan sunucular dahi limitsize uygun değilken limitsiz hizmet sağlamak müşterilerinizi oluşabilecek sorunlara hazırlamak demektir.
Cpanel bir sunucuda 200 subdomainlik bir domain kurmak için günler beklemek gerekirken 1 TB bir hosting verisi yüklenemez.
Bundan dolayı limitsiz kavramı ile hizmet almak satmak hayalidir.
Size sağlanan limitsiz hizmetin ***** sağladığı adil kullanım kotalı hizmetinden farkı yoktur.
4 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Limitsiz paketleri alıp genelde çok az bir kısmını kullandığımız için pek sorun yaşamıyoruz bunu zaten firmalar biliyor. Hİç sanmıyorum kimse limitsiz bir paket alıp 5 tb doldurduğunu. Ben 400 mb ancak doldurabildim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bende limitsizin tam anlamını burdan ögrendim, ama diger insanların çocugunun da bilmedigine hatta sınırsız sandıgına eminim. Bence hatta bence degil kesinlikle hostinglerin sınırı var yani bunu söylemeleri lazım kaç tb 200 tb mı ? söyle gitsin, hostingler nasıl olsa dolduramazlar mantıgıyla çalışıyorlar, bide işte sunucuya dosya down-up yasak, resim up yasak vs. vs.
test9
IT Project Manager
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
IT Project Manager
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Çoğunuz haklı mesajlar yazmış. Ki başka açılardan bakınca doğru. Ama gerçekten de sınırsız kavramı çok yanlış. Sizin bloğunuz için 300 MB işinizi görüyor olabilir. Ama her site aynı değil ki. Herkes aynı değil ki. Siz diyorsunuz ki ben zaten istesem de 1 TB'yi geçemem. Siz geçemiyorsunuz ama geçenler var. Konu bu da değil. Sadece şu olmalı: Kapasite neyse aynen söylenmeli müşteriye. Ya da sınırsızlarda saçma sapan kurallar kaldırılmalı. Neymiş efendim resim yüklemek yasak. Bu yasakların sahibi kim?