lostyazilim
tr.link

Limitsiz Alan (Hosting) Satanlara İthafen

60 Mesajlar 11.646 Okunma
lstbozum
tr.link

Melih Melih WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Blogger
  • Konum -
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 403
  • Beğeniler 3 / 124
  • Ticaret 1, (%100)
Bu 1 TL'lik malın 0.99 yazılıp cazip hale getirilmesi gibidir.Burda hosting firmalarına tek katılmadığım taraf sınırsız paketlerin CPU sınırından bahsetmiyor olmalarıdır..Bunu gören kullanıcı sorgusuz sualsiz paket alıp ileride sıkıntı yaşayabiliyor.Sınırsız ibaresi konulsa da o paketin getirisi-götürüsü mutlaka iyi araştırılmalı ve firmadan ayrıntılı bilgi alınmalıdır.
hasbaly

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

melankolia melankolia Uzun Yollara Devam Kullanıcı
  • Üyelik 16.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Dijital Baskı Operatörü
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 4577
  • Beğeniler 1011 / 1012
  • Ticaret 3, (%100)

efendi12 adlı üyeden alıntı

Hocam limitsiz diye bir şey yok alın hostingi biraz kapasitesini zorlayın hemen kapatıyorlar onların size cevap vermeden kapatma yetkisi var. bkz:http://www.webadam.com aylık 4Tl verir download sitesi kurarım afadersin ama adamlar malmıda o kadar sunucuyu alıyorlar 4tl vermek varken ?

Hocam saten hostinglede download sitesi yürürmü bilinmez eğer adam akıllı projen olursa saten kanımca hostingle başlamazsın işe ama dediğim gibi normal bir site için sadece site dosyaları olması bence iyi değil.Yine sınırsız host trafik sağlayan bir firmaya mail attım aylık 5 dolarmı neydi dedikleri sadece site dosyaları olur du.Ama sanırım normal domain paketlerinde mesela 50 gb alan 100 gb trafikte bu 50gb alanı istediğimiz gibi kullanabiliyormuşuz.
GizemliLORD

kişi bu mesajı beğendi.

test9 test9 IT Project Manager Kullanıcı
  • Üyelik 28.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek IT Project Manager
  • Konum Van
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 552
  • Beğeniler 2 / 109
  • Ticaret 13, (%100)

luxfm adlı üyeden alıntı

sınırsız hosting diye bise yok bence adı deistirilmeli veya aldığımızda belirli bi limitten sonra ne ler olcağını falan yazmaları lazım veya şu siteleri kuramassınız gibi kurallar olması lzm sınırsız diye geciyo ama ben oraya herseyi yükleyemiyorsam bu sınırsız deil anlamına gelir.

Aynen. Burada alan hizmeti sunan çok. Yeni bir isim bulmak zor olmamalı. Gerçekten kandırılmak iyi değil. Buna olması gereken bir ad lazım.

emirhan emirhan www.ozkula.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 26.11.2010
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek hosting
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** C**
  • Mesajlar 1455
  • Beğeniler 60 / 263
  • Ticaret 39, (%100)
Şuan kullanılan sunucular dahi limitsize uygun değilken limitsiz hizmet sağlamak müşterilerinizi oluşabilecek sorunlara hazırlamak demektir.

Cpanel bir sunucuda 200 subdomainlik bir domain kurmak için günler beklemek gerekirken 1 TB bir hosting verisi yüklenemez.

Bundan dolayı limitsiz kavramı ile hizmet almak satmak hayalidir.

Size sağlanan limitsiz hizmetin ***** sağladığı adil kullanım kotalı hizmetinden farkı yoktur.
melankolia Gerilim JpnTr26

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

wood wood Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Esnaf
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 29
  • Beğeniler 26 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
kime sinirlendin :D

kulturelbellek kulturelbellek Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 1387
  • Beğeniler 357 / 363
  • Ticaret 0, (%0)
Limitsiz paketleri alıp genelde çok az bir kısmını kullandığımız için pek sorun yaşamıyoruz bunu zaten firmalar biliyor. Hİç sanmıyorum kimse limitsiz bir paket alıp 5 tb doldurduğunu. Ben 400 mb ancak doldurabildim.

Onur89TR Onur89TR Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 04.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek .
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 2376
  • Beğeniler 704 / 791
  • Ticaret 1, (%100)

test9 adlı üyeden alıntı

Sınırsız Alan
Eğer elektronik sayfanız için alan alacağınız yerden sınırsız ya da limitsiz bir paket alabiliyorsanız acımadan sunucuya olabildiğince dosya yükleyin. Hatta 2 TB'yi geçecek kadar yükleyin. Bakalım o övdükleri sunucuları ne kadar dayanacak. Gerçekten dayanırsa alkışlayalım ve hemen akabinde yüklediklerimizin 5 katı kadar daha yükleyelim. Bakalım yine de dayanacak mı? Diyelim ki hiç dayanmadı ve sunucudaki diskin kapasitesi oldu. Bu durumda yapılacaklara siz karar verin! (Genelde herhangi bir forum sitesinde o kişi ya da firma karalanır. Siz karalamak yerine direkt çizin. Hem belki yasal yolları da düşünürsünüz.)

Nedir bu kin, nedir bu nefret? :) Kullanabildiğin kadar kullan gitsin. Zorlamanın mantığı nedir? Ben de limitsiz hosting kullanıyorum. Ama asla yerim dar gelmedi.
ers0be

kişi bu mesajı beğendi.

Gaspard Gaspard WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Ögrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 46
  • Beğeniler 0 / 12
  • Ticaret 0, (%0)
bende limitsizin tam anlamını burdan ögrendim, ama diger insanların çocugunun da bilmedigine hatta sınırsız sandıgına eminim. Bence hatta bence degil kesinlikle hostinglerin sınırı var yani bunu söylemeleri lazım kaç tb 200 tb mı ? söyle gitsin, hostingler nasıl olsa dolduramazlar mantıgıyla çalışıyorlar, bide işte sunucuya dosya down-up yasak, resim up yasak vs. vs.

test9 test9 IT Project Manager Kullanıcı
  • Üyelik 28.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek IT Project Manager
  • Konum Van
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 552
  • Beğeniler 2 / 109
  • Ticaret 13, (%100)
Çoğunuz haklı mesajlar yazmış. Ki başka açılardan bakınca doğru. Ama gerçekten de sınırsız kavramı çok yanlış. Sizin bloğunuz için 300 MB işinizi görüyor olabilir. Ama her site aynı değil ki. Herkes aynı değil ki. Siz diyorsunuz ki ben zaten istesem de 1 TB'yi geçemem. Siz geçemiyorsunuz ama geçenler var. Konu bu da değil. Sadece şu olmalı: Kapasite neyse aynen söylenmeli müşteriye. Ya da sınırsızlarda saçma sapan kurallar kaldırılmalı. Neymiş efendim resim yüklemek yasak. Bu yasakların sahibi kim?

Onur89TR Onur89TR Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 04.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek .
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 2376
  • Beğeniler 704 / 791
  • Ticaret 1, (%100)

test9 adlı üyeden alıntı

Çoğunuz haklı mesajlar yazmış. Ki başka açılardan bakınca doğru. Ama gerçekten de sınırsız kavramı çok yanlış. Sizin bloğunuz için 300 MB işinizi görüyor olabilir. Ama her site aynı değil ki. Herkes aynı değil ki. Siz diyorsunuz ki ben zaten istesem de 1 TB'yi geçemem. Siz geçemiyorsunuz ama geçenler var. Konu bu da değil. Sadece şu olmalı: Kapasite neyse aynen söylenmeli müşteriye. Ya da sınırsızlarda saçma sapan kurallar kaldırılmalı. Neymiş efendim resim yüklemek yasak. Bu yasakların sahibi kim?

Limitsiz hesapta herkese özel hdd sınırı verilseydi işin içinden çıkılamazdı. Kimisi az kullanır, kimisi çok. Hosting de az kullananın hdd'sinden alır, çok kullanana verir. Yani ortak hdd. Sistem böyle çalışır. Ayrıca resim yüklemenin yasak olduğu bir hosting hatırlamıyorum. Varsa da öylelerini hostingden saymak yanlış olur.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al